Wonen op het platteland

Door op 24 September 2021

Start uw nieuwe woonavontuur met ons landelijke netwerk 

Door corona overwegen steeds meer mensen in stedelijke gebieden om de ruimte van het platteland op te zoeken. De ‘trek uit de grote stad’ is inmiddels een groeiende trend aan het worden. Toch blijft het vaak een grote stap om elders in het land een woning te zoeken. Onze broker/owner Dennis de Haan legt uit hoe wij een helpende hand bieden in een nieuw woonavontuur.

Stap naar buiten

Waar midden in een stad wonen voor velen een luxedroom was met alle faciliteiten lekker dichtbij, lijkt nu het hebben van een eigen tuin en een kantoor aan huis een belangrijkere wens te zijn. Dennis: “Het wordt steeds duidelijker dat Covid-19 voorlopig nog invloed zal hebben op ons dagelijks leven. Daarom nemen steeds meer mensen de stap naar buiten. We zien dat een toenemend aantal mensen in de Haarlemmermeer hun stedelijke levensstijl verruilen voor een ruimer leven in buitenwijken, voorsteden of zelfs het platteland.”

Meer huis voor uw geld

“Het is bewezen dat de aanwezigheid van groen om u heen veel beter is voor uw gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Op het platteland parkeert u uw auto gewoon op de oprit en u loopt met uw boodschappen naar de voordeur. Inmiddels zijn we ook gewend geraakt aan thuiswerken en kunnen we vrienden en familie met behulp van online technologie op afstand zien en spreken. En één ding is zeker waar; u krijgt buiten de stad veel meer huis voor uw geld!"

Maak gebruik van ons netwerk

"RE/MAX Uw Makelaar kan u uitstekend helpen om uw droomhuis buiten de Haarlemmermeer te vinden, want wij werken nauw samen met meer dan 20 RE/MAX vestigingen in Nederland. Zelfs als u plannen heeft om buiten Nederland te gaan wonen kunnen wij u hierbij helpen, omdat wij ook wereldwijd vele vestigingen hebben."

Woonwensen opstellen

“Samen met één van de makelaars van de betreffende vestiging oriënteert u zich op de straat, dorp of gemeente waar u wilt wonen en welke wensen en eisen u stelt aan de woning. In het woonwensgesprek met uw makelaar ontdekt u alle vestigingsmogelijkheden, het plaatselijke woningaanbod en biedingsstrategieën. Een aankoopspecialist begeleidt u gedurende het hele aankooptraject. Van oriëntatie, maximale berekening, hypotheekadvies tot en met het tekenen bij de notaris.”

Waar kunt u mee rekenen?

“Wij adviseren om eerst op zoek te gaan naar de nieuwe woning voordat u uw huidige huis verkoopt. Om te weten met welk budget u kunt rekenen voor uw nieuwe woning is het verstandig om eerst de waarde van uw huidige woning te laten uitrekenen. Wij voeren hiervoor graag een gratis waardebepaling voor u uit. Op deze manier weet u met welk budget u rekening kunt houden en bent u helemaal startklaar voor de zoektocht naar uw nieuwe droomhuis!”

Staat u voor een nieuw woonavontuur buiten de Haarlemmermeer? Maak een afspraak met onze broker/owner Dennis de Haan. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze mogelijkheden en het landelijke netwerk van RE/MAX makelaarskantoren.

Lees ook: 

Maak een afspraak 

Wilt u een huis kopen of een huis verkopen? Maak dan een afspraak. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsservices. Bel 023-2100700 of e-mail naar demakelaarsvan@remax.nl dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Naar boven