Onze 10 zekerheden bij verkoop van uw woning

Waar staat RE/MAX Uw Makelaar voor?

1 Service naar uw behoeften

Uw wensen zijn voor ons de fundering waar wij op bouwen. Als zelfstandig ondernemers zijn we zeer flexibel en bereid u in ieder opzicht zo goed mogelijk van dienst te zijn. “Service is geen woord, het is een beleving”.

2 Kwaliteit

U heeft besloten uw woning te verkopen, wat verwacht u dan van een makelaar? Juist: kwaliteit, integriteit, de beloofde service en uw woning verkocht tegen de best mogelijke prijs en voorwaarde. Bij RE/MAX Uw Makelaar staan wij garant voor al deze zaken, de makelaar die bij u aan tafel zit gedurende het eerste gesprek zal u in het gehele traject begeleiden en zal alle zaken van de bezichtigingen tot de sleuteloverdracht zelf doen. We krijgen vaak de opmerking van onze klanten dat onze service zelfs verder gaat dan wat we hebben beloofd en hier zijn wij erg trots op.

3 Betrokkenheid

Een woning verkopen of aankopen is een van de belangrijkste beslissingen die mensen nemen in hun leven. Dan wilt u toch ook graag een makelaar naast u hebben staan die betrokken is en snapt hoe belangrijk dit voor u is? Onze makelaars doen iedere dag niets anders dan woningen aankopen en verkopen maar houden altijd voor ogen hoe speciaal dit proces is voor onze klanten. Onze betrokkenheid stopt dan ook niet om 17:00 uur. Wij staan ook 's avonds voor u klaar en in het weekend. Want laten we eerlijk zijn “sommige zaken kunnen niet wachten”.

4 Afspraken nakomen

Niet bijzonder en heel gewoon wat ons betreft. Het nakomen van afspraken is voor u en voor ons heel erg belangrijk en staat dan ook hoog in het vaandel.

5 Bezichtigingen

In de hectische maatschappij waar we in leven heeft iedereen het druk en lukt het een geïnteresseerde niet altijd om gedurende de dag uw woning te bezichtigen. RE/MAX Uw Makelaar begrijpt dit als geen ander. We bieden dan ook de mogelijkheid om in de avond of in het weekend uw woning te komen bezichtigen. Natuurlijk altijd in overleg met u, want zoals gezegd “Service naar uw behoeften”.

6  Persoonlijke en open communicatie

Wij zetten ons op een persoonlijke en transparante manier in om u te begeleiden, door helder, eerlijk en duidelijk te communiceren. We laten niets aan het toeval over en betrekken u bij iedere stap.

7 Lokale kennis

Wij hebben veel ervaring in de lokale markt en weten precies wat er speelt. Daarnaast houden we niet alleen onze lokale kennis op niveau, we zorgen er ook voor dat onze makelaars op de hoogte blijven van de ontwikkelingen door middel van trainingen, permanente educatie, workshops en conventies. “Kennis is macht, kennis delen is kracht”.

8 Publicatie en presentatie

Uw woning wordt zowel lokaal als internationaal aangeboden via verschillende kanalen. Natuurlijk hebben we daarvoor onze eigen websites maar ook de in Nederland bekende platformen zoals bijvoorbeeld Funda en Jaap zetten we in. Daarnaast zijn we erg actief op de verschillende social media platformen zoals Instagram, Facebook en LinkedIn. Op deze manier krijgen we het beste en grootst mogelijke bereik.

9 Marketingplan

Wij maken gebruik van een marketing- en stappenplan aangepast op uw situatie waardoor de focus op het resultaat optimaal blijft. 

10 Betrouwbaar

Wij zetten ons maximaal in voor uw belang en nemen onze verantwoordelijkheid serieus. U kunt op ons vertrouwen.

Wilt u meer weten over de verkoop van uw woning en geen kansen missen? Praat met een RE/MAX makelaar. Wij komen graag bij u langs. Een oriënterende afspraak met een van onze makelaars heeft altijd zin en kost u niets meer dan wat tijd. Wel bent u er zeker van dat u na onze afspraak meer kennis heeft dan daarvoor. Uw nieuwe woonavontuur begint samen met RE/MAX.

Maak een afspraak 

Meer weten en alles ontdekken over uw nieuwe woonavontuur? Laat niets aan het toeval over en maak snel een afspraak, onze makelaars leggen u graag vrijblijvend uit wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van uw woning en hoe u dat op de beste manier kan doen. Bel 023-2100700 of e-mail naar demakelaarsvan@remax.nl dan nemen wij contact met u op.

Naar boven