Maurice Cuvelier

Expert in hypotheekadvies

Maurice Cuvelier is onze specialist op het gebied van hypotheken. Met zijn jarenlange ervaring en passie voor financiële dienstverlening vergroot hij uw kansen op de woningmarkt van de Haarlemmermeer. Maak kennis met Maurice.

Gedegen hypotheekadvies

Maurice: “Ik ben 25 jaar geleden begonnen bij de ABN AMRO bank. Hier is mijn enthousiasme en passie voor de financiële dienstverlening ontstaan. Na 21 jaar bij de ABN AMRO bank te hebben gewerkt in verschillende functies ben ik 4 jaar geleden gestart als zelfstandig ondernemer en dit doe ik met veel plezier. Duidelijke en heldere communicatie, afspraken nakomen en goede bereikbaarheid vind ik erg belangrijk.”

Kansen vergroten

“Samen met RE/MAX Uw Makelaar kunnen we uw kansen op de woningmarkt vergroten. In teamverband kunnen we namelijk sneller schakelen in uw voordeel. Wilt u weten wat uw financiële mogelijkheden zijn? Maar dan een afspraak voor een oriënterend gesprek. Deze eerste afspraak is altijd vrijblijvend en ik sta u graag te woord!”

Neem contact op

Bent u benieuwd naar uw kansen op de woningmarkt van de Haarlemmermeer? Neem contact op voor en afspraak. Bel 023-2100700 of e-mail naar demakelaarsvan@remax.nl. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over ons hypotheekadvies en uw financiële mogelijkheden.

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven