Agnes Steinhaus

Makelaar voor de Haarlemmermeer

Bel of WhatsApp 06-26424008 of e-mail naar agnessteinhaus@remax.nl

Agnes Steinhaus is een gedreven makelaar die zich graag inzet om uw droomhuis te vinden of de verkoop van uw woning in de Haarlemmermeer tot in de puntjes te regelen. Ze heeft lang gewoond in Hoofddorp en weet alles over de omgeving en de unieke woonkansen van de Haarlemmermeer. Maak kennis met Agnes.

Grote lokale dekking

Agnes: “Ik werk met veel enthousiasme als zelfstandig makelaar bij RE/MAX, de 'Makelaars van de Haarlemmermeer'. Door een wereldwijd netwerk van ruim 140.000 makelaars en grote lokale dekking in Nederland is RE/MAX een belangrijke speler op de markt. De expertise en dit grote netwerk dragen bij tot een professionele aanpak van mijn kant.”

Kenner van Floriande

“Hoofddorp en daarnaast de regio Haarlemmermeer, zijn voor mij bekend gebied. Ons eerste huis hebben wij gekocht in de Floriande en als één van de eerste bewoners van de eilanden heb ik deze wijk volwassen zien worden en met veel plezier heb ik hier onze kinderen groot gebracht.”

Menselijk en zakelijk

“Door mijn ervaring in de zorg, kennis van fotografie en bevlogenheid voor de makelaardij ben ik in staat het menselijke en zakelijke aspect goed te combineren. Met een eerlijke en doelgerichte aanpak begeleid en ontzorg ik u graag op persoonlijke wijze gedurende het hele proces van aan- en verkoop van uw woning. Niet vanaf de zijlijn maar samen, op een toegankelijke en professionele manier.”

Transparant en persoonlijk

“Het kopen of verkopen van een huis is een spannende moment. Daarbij doe ik graag net die ene stap extra om uw droomhuis te vinden of om uw huis te verkopen. Ik begeleid u gedurende het gehele proces op een transparante manier. Elk huis en klant verdient mijn unieke en persoonlijke aandacht!”

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Anderen over Agnes Steinhaus:

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Naar boven