Recensies

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij de koop of verkoop van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
 • Vosholstraat 38, Ter Aar

  Alles uit handen kunnen geven

  Dennis heeft ons vanaf het begin geholpen! Alles uit handen kunnen geven. Zo fijn gevoel is dat. Dennis is een topper. Dankjewel voor de begeleiding van A tot Z!

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Leusveld 92, Nieuw-Vennep

  Omdat hij meedenkt, kritisch, betrokken en recht voor zijn raap is

  Dennis is niet alleen een goede makelaar omdat hij ons huis voor een zeer goede prijs heeft verkocht. Hij is ook een goede makelaar omdat hij meedenkt, kritisch, betrokken en recht voor zijn raap is en indien nodig altijd voor je klaarstaat. Een huis verkopen is een spannend proces. Met zijn nuchtere aanpak heeft Dennis een heel stuk van die spanning voor ons weg kunnen nemen. Op een pers...

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Bolivar 46, Hoofddorp

  Open, duidelijk en eerlijk

  Het contact met Dennis de Haan was vanaf het begin zeer open, duidelijk en eerlijk, hij kwam op ons meteen al zeer vakkundig over.
  Daardoor verliep alles soepel en transparant. Hij werkt met tomeloze inzet en schakelt snel. Dennis is vriendelijk en toegankelijk, waardoor we het gevoel hadden dat we met alle vragen altijd bij hem terecht konden… hij reageerde altijd geduldig. Dennis… je bent...

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Populierenlaan 57 Zwanenburg

  Goed naar mijn wensen geluisterd

  Dennis van RE/MAX makelaars heeft goed naar mijn wensen geluisterd en de juiste woning voor mij gevonden. Tijdens de zoektocht heeft hij mij deskundig advies gegeven en mij behoed van te veel te betalen voor woningen. Ik zal in toekomst altijd RE/MAX makelaars inschakelen bij aan- of verkoop van een woning.

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Waterpoort 36, Nieuw-Vennep

  Fijn contact, staat altijd voor je klaar

  Het team van RE/MAX Makelaars, met ons contactpersoon Dennis de Haan, zijn toppers! Dennis heeft ons goed begeleid, met zowel de aankoop van onze nieuwe woning als ook de verkoop van onze oude! Fijn contact, staat altijd voor je klaar, heel fijn. Door zijn persoonlijkheid was er direct een klik! Heel hartelijke bedankt voor de begeleiding het afgelopen jaar!

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Willemsbos 202, Hoofddorp

  The best real estate agent I've ever worked with.

  Dennis is the best real estate agent I've ever worked with until today. He is very friendly, trustworthy and supportive of your interests. He is always on the lookout for potential risk areas and makes sure that all risk are covered and properly addressed before moving forward with the sales process. I would definitely recommend him and look forward to working with him again!

  Recensie door Dhr. Burak Asar

  Lees verder

 • Populierenlaan 19, Hillegom

  Duidelijk en snel, zonder verrassingen

  Geweldig contact met de makelaar gehad, zelfs in de avond nog reactie en zit overal bovenop. Elke stap wordt goed besproken en met je doorgelopen, alles is duidelijk en snel, zonder verrassingen. Ondanks de lastige tijd toch geslaagd mede dankzij het harde werken en inzet van RE/MAX (in het speciaal Agnes). Niet verder zoeken naar een andere makelaar, je hebt de ...

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Carolineburg 53 Hoofddorp

  Great collaboration with great final results

  Outstanding agent, with excellent knowledge of the market, the area. Solid advice given, and we had a great collaboration with great final results. I strongly recommend!

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Spaarndamseweg 318 Rood

  Wij hadden ons geen betere makelaar kunnen aanmeten

  Wij hadden ons geen betere makelaar kunnen aanmeten dan Dennis de Haan van Remax.. Zéér vakkundig en professioneel. Ook met de gezondheid van één van ons wist Dennis geduldig om te gaan. Dennis geeft je het gevoel deel uit te maken van jouw team en dat was een verfrissende ervaring. Ik hoop nooit meer een huis te hoeven verkopen, maar als we dat nog een keer zouden doen, dan zeker weer met Denn...

  Lees verder

 • Waddenweg 233, Hoofddorp

  Een fijne persoonlijke aanpak

  Dennis de Haan van RE/MAX makelaars heeft mij zeer goed geholpen met het verkoop van mijn appartement. Een fijne persoonlijke aanpak en altijd bereid om te helpen daar waar nodig is. Hij is heel duidelijk in zijn communicatie, kan goed luisteren, en is ook erg vriendelijk. Top makelaar, kan iedereen hem aanraden!

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Goudplaat 124, Hoofddorp

  Altijd bereid om onze vragen te beantwoorden

  Wij hebben het contact met deze makelaar als erg prettig ervaren. De makelaar hield ons goed op de hoogte en was altijd bereid om onze vragen te beantwoorden en nam hiervoor alle tijd. Deze makelaar bevelen we van harte aan.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Mulderstraat 19a, Hoofddorp

  Dennis is erg betrokken

  Dennis is erg betrokken, leeft zich in in de situatie en helpt daar waar nodig. Zorgt dat hij bij iedere bezichtiging aanwezig kan zijn en onderzoekt het pand grondig. Een echte aanrader!

  Lees verder

 • Graan voor Visch 16207, Hoofddorp

  Binnen een week was het huis verkocht

  Allemaal tienen want alles is super verlopen! De bezichtigingen verliepen super en binnen een week was het huis verkocht.

  Recensie door Dhr. Sam

  Lees verder

 • Schildgronden 37, Hoofddorp

  Supermakelaar!

  Dennis de Haan is in mijn ogen een supermakelaar! De communicatie verliep uitstekend en kon niet beter. Als er vragen waren of dingen moesten besproken worden was er altijd goed en duidelijk overleg. Hij is echt een topmakelaar met verstand van zaken.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Graan voor Visch 18413, Hoofddorp

  De begeleiding is gewoon top

  Alles was goed voor de verkoop van het huis, van plaatsing op funda, bezichtiging en de overdracht. De begeleiding is gewoon top.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Koeteburg 51, Rijsenhout

  Kan hem iedereen aanraden!

  Zeer goede makelaar. Kan hem iedereen aanraden! Heeft ons goed begeleid bij het zoeken en aankopen van onze eerste woning!

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Professor van der Scheerstraat 237, Haarlem

  Zeer goede service, goede communicatie en uitermate secuur.

  Dennis heeft mij perfect geholpen met de aankoop van mijn woning. Zeer goede service, goede communicatie en uitermate secuur. De nauwkeurigheid waarmee hij te werk ging, verdient zeker 5 sterren (zelfs nog een fout in het koopcontract eruit gehaald wat de notaris niet had gezien).

  Recensie door Gina ter Elst

  Lees verder

 • Van Kootenstraat 24, Hoofddorp

  Al die tijd goed contact gehouden

  Het contact verliep zeer goed. Het hele proces heeft al met al ruim twee jaar geduurd maar is al die tijd goed verlopen. We hebben al die tijd goed contact gehouden en werden geregeld op de hoogte gehouden voor wat betreft de huizenmarkt.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Cabralstraat 5K, Amsterdam

  Zeer goed begeleid tijdens het hele proces

  We hebben heel fijn contact gehad met onze makelaar Fleur. Ze heeft ons zeer goed begeleid tijdens het hele proces met goede kennis van zaken.  

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Robert Kochlaan 414 Haarlem

  Hij nam er echt de tijd voor

  Ik heb in eerste instantie een andere makelaar gehad, maar deze was al snel gestopt (uit het ambt) en daarna kreeg ik een vervanger. Dit ging wat moeizaam. Gelukkig heb ik daarna de juiste getroffen; Dennis de Haan! Hij heeft veel tijd voor mij genomen om mijn wensen goed in kaart te brengen. Hij nam er echt de tijd voor. Ik had echt het gevoel dat we het samen deden. Er was sprake van een echt...

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Beyerinckstraat 11, Hoofddorp

  Hij heeft ons enorm geholpen met zowel de aankoop als de verkoop

  Dennis is een vakman. Prettig in de omgang, meedenkend met onze wensen en altijd bezig om het zo goed mogelijk voor ons voor elkaar te krijgen. Hij heeft ons enorm geholpen met zowel de aankoop als de verkoop. Als je een topmakelaar zoekt, dan moet je bij hem zijn!

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Delftlaan 279 1 Haarlem

  Betrouwbare makelaar die zich echt inzet

  Dennis is een betrouwbare makelaar die zich echt inzet voor de verkoop van je woning. Laag drempelig contact en goed bereikbaar.

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Allegondahoeve 64 Hoofddorp

  Hij nam de tijd om ons huis aan de aspirant kopers aan te prijzen

  Het contact met de makelaar was goed. Hij is professioneel, enthousiast en hulpvaardig. Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren. Hij nam de tijd om ons huis aan de aspirant kopers aan te prijzen. Al met al een goede ervaring.

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Sparresholm 37

  Na een super goede voorbereiding heeft ons huis heel goed op de markt gelegen!

  De verkoop van ons huis ging super snel. Na een super goede voorbereiding heeft ons huis heel goed op de markt gelegen! Bij een tegenslag deed Dennis er alles aan om te zorgen dat wij sterk stonden en hielp ons daar heel goed mee. Dennis, onwijs bedankt voor je hulp we hebben er super veel aan gehad!

  Lees verder

 • Wittenburg 25, Hoofddorp

  Veel kennis van de lokale markt

  Goede service, veel kennis van de lokale markt. Maakt de extra meters om de klant te ontlasten en te adviseren. Een aanrader!

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Schuilenburg 61

  Met Dennis hadden we het niet beter kunnen treffen

  Het valt niet mee om in Amsterdam op te groeien en dan Amsterdam te verlaten als gezin. Wij vinden dat een nieuw thuis vinden, begint met een goede makelaar. Met Dennis hadden we het niet beter kunnen treffen. Zijn kennis en kunde heeft ons door het hele proces alleen maar voordeel opgeleverd. Door zijn bekendheid met Hoofddorp weet Dennis veel te vertellen over de verschillende buurten zodat j...

  Lees verder

 • Juweelstraat 17 Alphen aan den Rijn

  Goed gecommuniceerd en geregeld

  Alles werd goed gecommuniceerd en geregeld. Was bereid buiten het zoekgebied mee te gaan naar bezichtigingen en heeft de deal goed gesloten en zelfs nog 5000 euro van de prijs af kunnen krijgen.

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Egholm 16, Hoofddorp

  Extremely helpful and understanding

  Dennis was an excellent agent! With us being overseas, he took charge and was extremely helpful, available, and understanding. Would recommend 100%!

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Zandenburg 13 Hoofddorp

  Uiterst deskundig in de adviezen en heel plezierig in omgang

  Dennis de Haan van RE/MAX makelaardij is een  professionele makelaar welke zich in vele opzichten positief onderscheidde: snelle reactie, grote betrokkenheid, veel enthousiasme, accuratesse, heldere communicatie. Stipt in het maken maar vooral ook nakomen van afspraken, en daarbij uiterst deskundig in de adviezen en heel plezierig in omgang. Al met al een hele positieve ervaring en een aanrader...

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Waddenweg 227 Hoofddorp

  Altijd goed bereikbaar en nam alle tijd

  Dennis heeft ons zeer goed geholpen bij de verkoop van onze woning. Dennis was vanaf het eerste gesprek erg betrokken en hield ons altijd actief op de hoogte van alle stappen in het proces. Dennis was altijd goed bereikbaar en nam alle tijd om onze vragen vakkundig te beantwoorden. Wij zouden Dennis de Haan van RE/MAX Uw Makelaar zeker aanraden.

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Zwanenwater 8, Nieuw-Vennep

  Dennis gaat er echt voor

  Dennis heeft ons met alles bijgestaan en gaat er echt voor. Heel duidelijk en ook als het tegenvalt gelijk met een positieve houding naar een eventueel ander huis. Luistert naar je wens en respecteert dat ook.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Wijtvliet 11, Hoofddorp

  Zijn (markt)kennis is subliem

  Dennis van RE/MAX Uw Makelaar heeft het verkoopproces geheel uit handen genomen, veel advies gegeven en in zeer korte tijd het object aan de juiste partij verkocht. Zijn (markt)kennis is subliem. Zeer professioneel en heeft 110% passie voor zijn vak. Ik raad iedereen aan zijn/haar woning te verkopen en een nieuwe woning aan te kopen via RE/MAX Uw Makelaar. Bedankt Dennis voor de excellente serv...

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Boekanierlaan 1a, Hoofddorp

  Hij heeft ons stap voor stap door het verkoopproces geloodst

  Dennis de Haan was in elk opzicht uitstekend. Hij was consciëntieus en oplettend. Hij was duidelijk en volledig in zijn overleg met ons. Daarnaast was de persoonlijke aanpak bijzonder ondersteunend. Dennis is iemand die al zijn afspraken nakomt en daarnaast altijd bereid is een stapje extra te doen ten gunste van de klant. Hij heeft ons op een goede manier bij de hand genomen en ons stap voor s...

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Charta 77-Vaart 32 Haarlem

  Heeft alles op alles gezet voor de beste deal

  De makelaar neemt alle tijd voor je, ook werden we goed op de hoogte gehouden over de gang van zaken, nam na elke dag van bezichtigingen even de tijd om te bellen en te vertellen hoe het was gegaan. Vriendelijk en gaat zeer grondig te werk. Heb achteraf ook echt het gevoel dat hij alles op alles heeft gezet om ons de beste deal te kunnen bezorgen.

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Kruisweg 839 Hoofddorp

  Goed beeld van de lokale huizenmarkt

  Dennis is een ervaren makelaar en heeft een goed beeld van de lokale huizenmarkt. Ook biedt hij een zeer goede begeleiding tijdens het gehele verkoopproces. Naast verkoop en begeleiding is Dennis ook altijd bereid om advies te geven over alles in de vastgoed markt. Ik zou Dennis dan ook van harte aanbevelen!

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Grote Belt 32, Hoofddorp

  Very helpful in giving advice

  Agnes has been very helpful in giving advice and been with us for viewings. She helped us for end to end process smoothly with suggestions. Lucky to have got the first house we viewed. I rate Agnes highest.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Betje Wolffstraat 26, Hoofddorp

  Een betere makelaar kun je je niet wensen!

  Dennis de Haan van RE/MAX bewijst wat mij betreft dat een goede makelaar geen geld kost, maar heel veel geld oplevert. Of het nou om een koop of een verkoop gaat (bij ons heeft hij beiden gedaan). Alles tot in de puntjes verzorgt, altijd bereikbaar, het werk dat hij uit je handen neemt, de tips om je huis voor de beste prijs te verkopen, hoe actief hij is als er een huis te koop staat die je gr...

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Schildgronden 54, Hoofddorp

  Zeer kundige makelaar met kennis van zaken

  Dennis is een zeer kundige makelaar met kennis van zaken. Hij weet wat hij doet en neemt de tijd voor jou als verkoper. Hij maakt duidelijke afspraken en komt deze na. Hij laat er geen gras over groeien en heeft dingen snel voor elkaar. Dennis luistert naar je wensen en voorziet deze van goede onderbouwing. Hij heeft een duidelijke strategie voor ogen en begeleidt je tot het einde van de verkoo...

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Van Lenneplaan 64 Driehuis

  Alles werd deskundig en voortvarend aangepakt

  Professioneel dat beschrijft RE/MAX. Alles werd deskundig en voortvarend aangepakt inclusief een reparatie van het huis voor de verkoop. Het traject en werd en vlot doorlopen met een goed eindresultaat. RE/MAX (Dennis) bedankt!

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Norholm 72

  Huis goed verkocht zeer tevreden. Absolute aanrader.

  Ik lag in scheiding dat was ook de reden om de woning te verkopen. Dennis ging daar heel professioneel mee om en hield goed rekening met deze toch lastige situatie. Huis goed verkocht zeer tevreden. Absolute aanrader. En zeker geen van 9 tot 17 mentaliteit echt super !

  Lees verder

 • Graan voor Visch 16207, Hoofddorp

  Hij gaat altijd net even wat verder

  Dennis de Haan, een gouden makelaar, heeft ons enorm goed geholpen en stond / staat altijd voor ons klaar. Wij hebben in 2021 een appartement gekocht in Hoofddorp met uiteraard Dennis als verkoopmakelaar. Wij hadden toen de tijd al een aantal huizen bezocht maar elke makelaar liet je maar een beetje lopen en legde niet veel uit. Dennis daarentegen had enorm veel informatie over het appartement ...

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Dassenbos 151, Hoofddorp

  Dennis houdt alles overzichtelijk voor ons

  Vriendelijk, secuur en meedenkend. Een echte topper! Dennis houdt alles overzichtelijk voor ons en pakt lekker door!

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Gran Paradiso 11, Amsterdam

  Luisterde goed naar onze wensen

  Dennis de Haan van RE/MAX is een prima en kundig makelaar. Communicatie is heel goed, hij overlegde alles en luisterde ook goed naar onze wensen en mogelijkheden. Wij kunnen hem dan ook voor de volle 100% aanraden!

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Graan voor Visch 16163 Hoofddorp

  Let op alle kleine details

  Makelaar is zeer kundig in het vak, let op alle kleine details.
  Zeker een aanrader om Remax als aankoopmakelaar aan te stellen.

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Sem Dresdenlaan 37, Hoofddorp

  Houdt zich aan de afspraken

  Deskundig, houdt zich aan de afspraken, korte communicatielijnen, doortastend. Prettig persoonlijk contact.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Mandeveld 12, Nieuw-Vennep

  Communicatie verloopt vlot, snel en zelfs 's avonds reageert hij

  Dennis is een top makelaar. Hij heeft ons zowel bij de aankoop als bij de verkoop begeleidt. Communicatie verloopt vlot, snel en zelfs 's avonds reageert hij op eventuele vragen. Reageert snel! Wij zijn super tevreden met jouw begeleiding. Bij Dennis moet je zijn!

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Giessenburg 12

  He is very professional and always to help in whatever way he could.

  Dennis de Haan helped us with our first house purchase. He is very professional and always to help in whatever way he could. His experience and his insights about the property is all amazing and accurate. He made everything clear and gave us lot of tips. I recommend Dennis and remax for anyone who wish to have a lasting experience.

  Lees verder

 • Schoonenburgsingel 106, Hoofddorp

  Een echte doener en meedenker

  Ik kan Dennis de Haan van RE/MAX zeker aan iedereen aanbevelen. Een echte doener en meedenker en voor welke partij hij ook werkt, hij zet zich in voor de volle 100%. Wij zijn echt super blij met Dennis

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Juf van Kempenstraat 57, Hoofddorp

  Your expertise and dedication truly set you apart

  I cannot find words to express our gratitude for the outstanding service you provided during the sale of our property. Your expertise and dedication truly set you apart.

  From our first meeting, I was impressed by your knowledge of the real estate market, your profesional way of working and attention to all details.

  Throughout the entire process,...

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Birkholm 15, Hoofddorp

  Beste makelaar die je kan vinden in wijde omgeving!

  Beste makelaar die je kan vinden in wijde omgeving! Alles wat je moet, kan en wil verwachten van een deskundige makelaar, dat krijg je bij RE/MAX onder leiding van Dennis de Haan. Ik kan een ieder dan ook deze aanraden voor aankoop en natuurlijk ook verkoop van je woning. Zelfs als je eerst advies wilt hebben, maar nog niet zeker bent van je keuze, staat RE/MAX voor je klaar.

  Recensie door Dennis & Emily ten Brink

  Lees verder

 • Musholm 121, Hoofddorp

  Super fijne en kundige makelaar

  Super fijne en kundige makelaar. Hielp zelfs vanaf zijn vakantie adres mee met de koop van onze woning. Altijd bereikbaar en bereid te helpen en advies te geven. Wij zouden hem aan iedereen aanraden. Het is een topper!

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Engelenburg 359, Haarlem

  Helpt je goed met elke stap

  Hij staat altijd voor je klaar, en helpt je goed met elke stap die je maakt. Het heeft even mogen duren maar het is eindelijk gelukt! Bedankt maatje!

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Het Oerd 19, Hoofddorp

  He works like he is one of the member of your family

  I would strongly recommend working with RE/MAX. Especially with Dennis de Haan. He is beyond the real estate agent. He works like he is one of the member of your family. He listens to you, he understands the needs and according to them he makes a point shot. They are really expertise on their job. If I decide to buy a house in the future, I would work with RE/MAX Uw makelaar and Dennis ag...

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Planetenplein 1 Haarlem

  Gaat echt tot het uiterste

  Een Makelaar die echt met je meedenkt! Hele goede service en veel kennis van zaken in de markt. Gaat echt tot het uiterste om de klanten te bedienen en communicatie en onderhandeling verliepen erg goed. Als je een makelaar zoekt die het gemakkelijst en beste een huis voor je kunt aan- en verkopen, zoek niet verder..

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Montreallaan 60 Nieuw-Vennep

  Enthousiast, vriendelijk en deskundig

  Fijn contact. Enthousiast, vriendelijk en deskundig. Beveel het iedereen aan om met deze makelaar in zee te gaan.

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Oksholm 203, Hoofddorp

  Op het juiste moment ons bod uitgebracht

  Door onze specifieke zoekopdracht was dit geen eenvoudige opdracht voor RE/MAX. Maar zij zijn doortastend te werk gegaan en hebben op het juiste moment en met het juiste afweging ons bod uitgebracht en ons aan het gewenste appartement geholpen.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Hanstholm 5, Hoofddorp

  Voor een bedrag verkocht waar we nooit van durfden dromen

  Bij het eerste gesprek nam makelaar Dennis de Haan al uitgebreid de tijd voor ons. Dat gaf ons direct een goed gevoel. Onze woning is goed gepresenteerd voor de verkoop. Prachtige foto's (en video) en een mooie brochure. Tijdens het volledige verkoopproces werden we continu uitstekend op de hoogte gehouden. De makelaar was altijd bereikbaar voor vragen als dat nodig was en er was sprake van een...

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Sillemstraat 17, Haarlem

  Kort gezegd. Hij is de beste.

  Kort gezegd. Hij is de beste. Vakman, gedreven, goed voorbereid, altijd bereikbaar en beantwoordt al je vragen.

  Recensie door Dhr. Rene

  Lees verder

 • Altius 13 Hoofddorp

  Hele fijne samenwerking

  Dennis heeft ons prima geholpen en was altijd meedenken en heeft ons ten alle tijden geholpen. Hele fijne samenwerking met Remax in het bijzonder met Dennis.

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Grote Belt 32, Hoofddorp

  Clear and timely communication

  Agnes is very knowledgeable. Clear and timely communication is the key. We got the first house we bid with Agnes. So very happy. Recommend Agnes for end to end consulting and advise.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Langemoor 12 Nieuw-Vennep

  Duidelijke mening bij de bezichtiging

  Drie keer was scheepsrecht. De expertise en gedrevenheid van Dennis gaf de doorslag om ons droomhuis te kunnen kopen. We hebben bewust gekozen om een aankoop makelaar in te schakelen want dat vraagt de markt nu zeker. Dennis heeft laten zien hierin heel gedreven en vakkundig te zijn. Altijd bereikbaar, goed voorbereid en geeft ook een duidelijke mening bij de bezichtiging en aankoop van het hui...

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Spieringweg 1220, Zwaanshoek

  Dennis de Haan duikt erop en laat het niet meer los

  Super goede dienstverlening ontvangen van RE/MAX. Zeer professioneel en een hoge vakkundigheid. Dhr. Dennis de Haan duikt erop en laat het niet meer los tot alles in orde is. Een absolute aanrader wanneer u onroerend goed wilt aan of verkopen.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Thomsonstraat 203, Badhoevedorp

  Goede kennis van zaken

  Het contact verliep prima, ik raad deze makelaar zeker aan voor de verkoop van je huis. Goede kennis van zaken en erg behulpzaam.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Raamsingel 10, Haarlem

  De beste makelaar die u zich kunt wensen

  RE/MAX Uw Makelaar Haarlemmermeer, de beste makelaar die u zich kunt wensen. Van de bezichtiging, het doorspitten van alle documentatie tot aan de onderhandelingen, zijn zij geweldig!

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Boschplaat 72, Hoofddorp

  Eerlijk en geeft goede begeleiding in het verkooptraject

  Fijne makelaar, goede service. Huis was snel verkocht dus wat wil je nog meer. Dennis is ook eerlijk en geeft goede begeleiding in het verkooptraject. Service stopt niet bij de deur maar gaat verder als alleen een te koop bord in de tuin plaatsen. Geeft ook tips en aandachtspunten als er kijkers zijn geweest zodat je ook optimaal benut om je huis te verkopen. Echt een aanrader dus!
  Dennis n...

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Zoetestraat 34 Haarlem

  Erg veel kennis van zaken en heel veel passie

  Een makelaar met erg veel kennis van zaken en heel veel passie om het uiterste voor zijn klanten te bereiken. Zeer goede communicatie en denkt heel erg mee in de wensen van de klant. Onderhandelingen verliepen erg soepel en snel, aangezien de makelaar echt zeer pro actief is. Mocht ik in de toekomst nog een makelaar nodig hebben, is er geen enkele twijfel mogelijk dat ik deze partij weer zou in...

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

Naar boven