Recensies

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij de koop of verkoop van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
 • Boschplaat 72, Hoofddorp

  Eerlijk en geeft goede begeleiding in het verkooptraject

  Fijne makelaar, goede service. Huis was snel verkocht dus wat wil je nog meer. Dennis is ook eerlijk en geeft goede begeleiding in het verkooptraject. Service stopt niet bij de deur maar gaat verder als alleen een te koop bord in de tuin plaatsen. Geeft ook tips en aandachtspunten als er kijkers zijn geweest zodat je ook optimaal benut om je huis te verkopen. Echt een aanrader dus!
  Dennis n...

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Wittenburg 25, Hoofddorp

  Veel kennis van de lokale markt

  Goede service, veel kennis van de lokale markt. Maakt de extra meters om de klant te ontlasten en te adviseren. Een aanrader!

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Juweelstraat 17 Alphen aan den Rijn

  Goed gecommuniceerd en geregeld

  Alles werd goed gecommuniceerd en geregeld. Was bereid buiten het zoekgebied mee te gaan naar bezichtigingen en heeft de deal goed gesloten en zelfs nog 5000 euro van de prijs af kunnen krijgen.

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Hanstholm 5, Hoofddorp

  Voor een bedrag verkocht waar we nooit van durfden dromen

  Bij het eerste gesprek nam makelaar Dennis de Haan al uitgebreid de tijd voor ons. Dat gaf ons direct een goed gevoel. Onze woning is goed gepresenteerd voor de verkoop. Prachtige foto's (en video) en een mooie brochure. Tijdens het volledige verkoopproces werden we continu uitstekend op de hoogte gehouden. De makelaar was altijd bereikbaar voor vragen als dat nodig was en er was sprake van een...

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Van Kootenstraat 24, Hoofddorp

  Al die tijd goed contact gehouden

  Het contact verliep zeer goed. Het hele proces heeft al met al ruim twee jaar geduurd maar is al die tijd goed verlopen. We hebben al die tijd goed contact gehouden en werden geregeld op de hoogte gehouden voor wat betreft de huizenmarkt.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Brandaris 5, Hoofddorp

  Dennis houdt je van A tot Z op de hoogte

  Met behulp van Dennis hebben wij ons appartement verkocht. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren, Dennis is altijd bereikbaar en houdt je van A tot Z op de hoogte. Er wordt helder en duidelijk gecommuniceerd. Wij zouden Dennis aan iedereen aanbevelen.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Waddenweg 227 Hoofddorp

  Altijd goed bereikbaar en nam alle tijd

  Dennis heeft ons zeer goed geholpen bij de verkoop van onze woning. Dennis was vanaf het eerste gesprek erg betrokken en hield ons altijd actief op de hoogte van alle stappen in het proces. Dennis was altijd goed bereikbaar en nam alle tijd om onze vragen vakkundig te beantwoorden. Wij zouden Dennis de Haan van RE/MAX Uw Makelaar zeker aanraden.

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Birkholm 15, Hoofddorp

  Beste makelaar die je kan vinden in wijde omgeving!

  Beste makelaar die je kan vinden in wijde omgeving! Alles wat je moet, kan en wil verwachten van een deskundige makelaar, dat krijg je bij RE/MAX onder leiding van Dennis de Haan. Ik kan een ieder dan ook deze aanraden voor aankoop en natuurlijk ook verkoop van je woning. Zelfs als je eerst advies wilt hebben, maar nog niet zeker bent van je keuze, staat RE/MAX voor je klaar.

  Recensie door Dennis & Emily ten Brink

  Lees verder

 • Sem Dresdenlaan 37, Hoofddorp

  Houdt zich aan de afspraken

  Deskundig, houdt zich aan de afspraken, korte communicatielijnen, doortastend. Prettig persoonlijk contact.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Montreallaan 60 Nieuw-Vennep

  Enthousiast, vriendelijk en deskundig

  Fijn contact. Enthousiast, vriendelijk en deskundig. Beveel het iedereen aan om met deze makelaar in zee te gaan.

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Robert Kochlaan 414 Haarlem

  Hij nam er echt de tijd voor

  Ik heb in eerste instantie een andere makelaar gehad, maar deze was al snel gestopt (uit het ambt) en daarna kreeg ik een vervanger. Dit ging wat moeizaam. Gelukkig heb ik daarna de juiste getroffen; Dennis de Haan! Hij heeft veel tijd voor mij genomen om mijn wensen goed in kaart te brengen. Hij nam er echt de tijd voor. Ik had echt het gevoel dat we het samen deden. Er was sprake van een echt...

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Wijtvliet 11, Hoofddorp

  Zijn (markt)kennis is subliem

  Dennis van RE/MAX Uw Makelaar heeft het verkoopproces geheel uit handen genomen, veel advies gegeven en in zeer korte tijd het object aan de juiste partij verkocht. Zijn (markt)kennis is subliem. Zeer professioneel en heeft 110% passie voor zijn vak. Ik raad iedereen aan zijn/haar woning te verkopen en een nieuwe woning aan te kopen via RE/MAX Uw Makelaar. Bedankt Dennis voor de excellente serv...

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Bolivar 46, Hoofddorp

  Open, duidelijk en eerlijk

  Het contact met Dennis de Haan was vanaf het begin zeer open, duidelijk en eerlijk, hij kwam op ons meteen al zeer vakkundig over.
  Daardoor verliep alles soepel en transparant. Hij werkt met tomeloze inzet en schakelt snel. Dennis is vriendelijk en toegankelijk, waardoor we het gevoel hadden dat we met alle vragen altijd bij hem terecht konden… hij reageerde altijd geduldig. Dennis… je bent...

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Calypso 20, Nieuw-Vennep

  Dennis zit overal bovenop en laat niks aan het toeval over

  Middels vrienden bij Dennis uitgekomen als aankoopmakelaar en ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze. Dennis zit overal bovenop en laat niks aan het toeval over. Daarnaast is hij fair en houdt je continue op de hoogte van de ontwikkelingen. Het hele aankoopproces is mede door zijn inbreng voorspoedig verlopen.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Irene Vorrinkstraat 131, Hoofddorp

  Hij neemt echt de tijd voor je

  Super fijne en kundige makelaar. Dennis de Haan heeft ons zowel bij de aan als verkoop van ons huis super begeleid. Dit is een makelaar die begrijpt dat een huis kopen of verkopen niet zomaar iets is, hij neemt echt de tijd voor je en is zelfs buiten kantoortijden bereid geweest ons te woord te staan en verder te helpen. Ik kan iedereen RE/MAX Uw Mak...

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Kooimeerstraat 6, Hoofddorp

  Zeer deskundig en zeer behulpzaam

  Dennis is een topmakelaar. Zeer deskundig en zeer behulpzaam tijdens het gehele traject. Prettige manier van communiceren en fantastisch bereikbaar. Kortom: Een aanrader!

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Boekanierlaan 1a, Hoofddorp

  Hij heeft ons stap voor stap door het verkoopproces geloodst

  Dennis de Haan was in elk opzicht uitstekend. Hij was consciëntieus en oplettend. Hij was duidelijk en volledig in zijn overleg met ons. Daarnaast was de persoonlijke aanpak bijzonder ondersteunend. Dennis is iemand die al zijn afspraken nakomt en daarnaast altijd bereid is een stapje extra te doen ten gunste van de klant. Hij heeft ons op een goede manier bij de hand genomen en ons stap voor s...

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Graan voor Visch 16163 Hoofddorp

  Let op alle kleine details

  Makelaar is zeer kundig in het vak, let op alle kleine details.
  Zeker een aanrader om Remax als aankoopmakelaar aan te stellen.

  Recensie door Een funda gebruiker

  Lees verder

 • Beyerinckstraat 11, Hoofddorp

  Hij heeft ons enorm geholpen met zowel de aankoop als de verkoop

  Dennis is een vakman. Prettig in de omgang, meedenkend met onze wensen en altijd bezig om het zo goed mogelijk voor ons voor elkaar te krijgen. Hij heeft ons enorm geholpen met zowel de aankoop als de verkoop. Als je een topmakelaar zoekt, dan moet je bij hem zijn!

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Leusveld 92, Nieuw-Vennep

  Omdat hij meedenkt, kritisch, betrokken en recht voor zijn raap is

  Dennis is niet alleen een goede makelaar omdat hij ons huis voor een zeer goede prijs heeft verkocht. Hij is ook een goede makelaar omdat hij meedenkt, kritisch, betrokken en recht voor zijn raap is en indien nodig altijd voor je klaarstaat. Een huis verkopen is een spannend proces. Met zijn nuchtere aanpak heeft Dennis een heel stuk van die spanning voor ons weg kunnen nemen. Op een pers...

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

Naar boven