Recensies

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij de koop of verkoop van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
 • Spieringweg 1220, Zwaanshoek

  Dennis de Haan duikt erop en laat het niet meer los

  Super goede dienstverlening ontvangen van RE/MAX. Zeer professioneel en een hoge vakkundigheid. Dhr. Dennis de Haan duikt erop en laat het niet meer los tot alles in orde is. Een absolute aanrader wanneer u onroerend goed wilt aan of verkopen.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Professor van der Scheerstraat 237, Haarlem

  Zeer goede service, goede communicatie en uitermate secuur.

  Dennis heeft mij perfect geholpen met de aankoop van mijn woning. Zeer goede service, goede communicatie en uitermate secuur. De nauwkeurigheid waarmee hij te werk ging, verdient zeker 5 sterren (zelfs nog een fout in het koopcontract eruit gehaald wat de notaris niet had gezien).

  Recensie door Gina ter Elst

  Lees verder

 • Marathonstraat 5, Hoofddorp

  Makelaar gaat verder waar anderen stoppen.

  De makelaar gaat verder waar anderen stoppen. Hij doet echt zijn best om je woning voor de beste prijs te verkopen. Als hij zijn lunch moet overslaan om dan een extra bezichtiging in te kunnen plannen dan doet hij dat gewoon. Als een potentiële koper hem 's avonds laat belt dan neemt hij op. Plezierig in de omgang. Al met al een top makelaar en zou hem zeker aanbevelen.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Waterpoort 36, Nieuw-Vennep

  Fijn contact, staat altijd voor je klaar

  Het team van RE/MAX Makelaars, met ons contactpersoon Dennis de Haan, zijn toppers! Dennis heeft ons goed begeleid, met zowel de aankoop van onze nieuwe woning als ook de verkoop van onze oude! Fijn contact, staat altijd voor je klaar, heel fijn. Door zijn persoonlijkheid was er direct een klik! Heel hartelijke bedankt voor de begeleiding het afgelopen jaar!

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Boschplaat 66, Hoofddorp

  Always available to explain every unclear question

  Broker of RE/MAX was very supportive all through the process. Held us by the hands to make the right decisions and always available to explain every unclear question. I will recommend him to anyone anytime any day.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Beyerinckstraat 11, Hoofddorp

  Hij heeft ons enorm geholpen met zowel de aankoop als de verkoop

  Dennis is een vakman. Prettig in de omgang, meedenkend met onze wensen en altijd bezig om het zo goed mogelijk voor ons voor elkaar te krijgen. Hij heeft ons enorm geholpen met zowel de aankoop als de verkoop. Als je een topmakelaar zoekt, dan moet je bij hem zijn!

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Ridderburgpark 55, Hoofddorp

  Met succes een mooi appartement weten te bemachtigen

  RE/MAX ontzorgt! Alle documenten worden aangereikt, gecontroleerd en doorgezet naar de juiste parijen (financieel/keuring/VVE/). Wij konden met al onze vragen bij RE/MAX terecht en deze werden snel en goed beantwoord. De makelaar is doortastend, volhardend en heeft met succes een mooi appartement weten te bemachtigen voor ons, op een hele mooie locatie in Hoofddorp.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Willemsbos 202, Hoofddorp

  The best real estate agent I've ever worked with.

  Dennis is the best real estate agent I've ever worked with until today. He is very friendly, trustworthy and supportive of your interests. He is always on the lookout for potential risk areas and makes sure that all risk are covered and properly addressed before moving forward with the sales process. I would definitely recommend him and look forward to working with him again!

  Recensie door Dhr. Burak Asar

  Lees verder

 • Birkholm 15, Hoofddorp

  Beste makelaar die je kan vinden in wijde omgeving!

  Beste makelaar die je kan vinden in wijde omgeving! Alles wat je moet, kan en wil verwachten van een deskundige makelaar, dat krijg je bij RE/MAX onder leiding van Dennis de Haan. Ik kan een ieder dan ook deze aanraden voor aankoop en natuurlijk ook verkoop van je woning. Zelfs als je eerst advies wilt hebben, maar nog niet zeker bent van je keuze, staat RE/MAX voor je klaar.

  Recensie door Dennis & Emily ten Brink

  Lees verder

 • Roekenbos 59, Hoofddorp

  Ook in de weekenden en in de avonden

  Het contact ging en gaat heel goed. We kunnen de makelaar ook in de weekenden en in de avonden bereiken. Dat is een groot pluspunt!!!

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Savelsbos 23, Hoofddorp

  Je bent een topper

  En dan zie je je droomhuis en komt er van alles op je af als je je huis moet verkopen en aankopen. Hoe fijn is het dan dat iemand je helpt en begeleid. Je bent een topper

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Laurierweg 139, Utrecht

  Erg blij met de ervaring en het resultaat

  Professioneel en ervaren. Erg blij met de ervaring en het resultaat met onze makelaar. Zeker aanbevolen.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Bolivar 46, Hoofddorp

  Open, duidelijk en eerlijk

  Het contact met Dennis de Haan was vanaf het begin zeer open, duidelijk en eerlijk, hij kwam op ons meteen al zeer vakkundig over.
  Daardoor verliep alles soepel en transparant. Hij werkt met tomeloze inzet en schakelt snel. Dennis is vriendelijk en toegankelijk, waardoor we het gevoel hadden dat we met alle vragen altijd bij hem terecht konden… hij reageerde altijd geduldig. Dennis… je bent...

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Sem Dresdenlaan 37, Hoofddorp

  Houdt zich aan de afspraken

  Deskundig, houdt zich aan de afspraken, korte communicatielijnen, doortastend. Prettig persoonlijk contact.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Melde 45, Uithoorn

  Altijd bereikbaar voor vragen

  Een fijne en snelle samenwerking. Altijd bereikbaar voor vragen en duidelijk in de uitleg, zeker een aanrader!

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Graan voor Visch 16207, Hoofddorp

  Hij gaat altijd net even wat verder

  Dennis de Haan, een gouden makelaar, heeft ons enorm goed geholpen en stond / staat altijd voor ons klaar. Wij hebben in 2021 een appartement gekocht in Hoofddorp met uiteraard Dennis als verkoopmakelaar. Wij hadden toen de tijd al een aantal huizen bezocht maar elke makelaar liet je maar een beetje lopen en legde niet veel uit. Dennis daarentegen had enorm veel informatie over het appartement ...

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Thomsonstraat 203, Badhoevedorp

  Goede kennis van zaken

  Het contact verliep prima, ik raad deze makelaar zeker aan voor de verkoop van je huis. Goede kennis van zaken en erg behulpzaam.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Dassenbos 151, Hoofddorp

  Dennis houdt alles overzichtelijk voor ons

  Vriendelijk, secuur en meedenkend. Een echte topper! Dennis houdt alles overzichtelijk voor ons en pakt lekker door!

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Preangerstraat 23, Haarlem

  Welwillend een extra stap te zetten

  Zeer deskundig, plezierig in contact, makkelijk bereikbaar en welwillend een extra stap te zetten zowel gevraagd als misschien nog wel vaker ongevraagd. Heb de begeleiding als zeer prettig ervaren.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Capricciolaan 63, Nieuw-Vennep

  Binnen twee maanden onze droomwoning gevonden!

  Onze makelaar was 24/7 bereikbaar. Binnen twee maanden onze droomwoning gevonden! Makelaar hield rekening met onze wensen en voorkeuren. Doelgericht en menselijk!

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Dijkpoort 25, Nieuw-Vennep

  Deskundige en lekker kritische makelaar

  Een deskundige en lekker kritische makelaar, een heel fijne combinatie als het gaat om de verkoop van een woning:-).
  Ze is realistisch, heeft ons goed geholpen met het stylen van de woning, deed goed onderzoek en is praktisch altijd bereikbaar voor overleg. Het was een echte samenwerking. Een absolute aanrader dus!

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Graan voor Visch 16207, Hoofddorp

  Binnen een week was het huis verkocht

  Allemaal tienen want alles is super verlopen! De bezichtigingen verliepen super en binnen een week was het huis verkocht.

  Recensie door Dhr. Sam

  Lees verder

 • Vosholstraat 38, Ter Aar

  Alles uit handen kunnen geven

  Dennis heeft ons vanaf het begin geholpen! Alles uit handen kunnen geven. Zo fijn gevoel is dat. Dennis is een topper. Dankjewel voor de begeleiding van A tot Z!

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Mulderstraat 19a, Hoofddorp

  Dennis is erg betrokken

  Dennis is erg betrokken, leeft zich in in de situatie en helpt daar waar nodig. Zorgt dat hij bij iedere bezichtiging aanwezig kan zijn en onderzoekt het pand grondig. Een echte aanrader!

  Lees verder

 • Simonszand 68, Hoofddorp

  Really good guidance and absolutely unprecedented responsiveness

  The broker from RE/MAX is a great guy! He walked us through uncharted territory of buying house in Netherlands. We really appreciate his expertise, professional and proactive approach, really good guidance and absolutely unprecedented responsiveness to all our questions and concerns. Thanks to our broker we've made it! :-)

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Hanstholm 5, Hoofddorp

  Voor een bedrag verkocht waar we nooit van durfden dromen

  Bij het eerste gesprek nam makelaar Dennis de Haan al uitgebreid de tijd voor ons. Dat gaf ons direct een goed gevoel. Onze woning is goed gepresenteerd voor de verkoop. Prachtige foto's (en video) en een mooie brochure. Tijdens het volledige verkoopproces werden we continu uitstekend op de hoogte gehouden. De makelaar was altijd bereikbaar voor vragen als dat nodig was en er was sprake van een...

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Wagnerlaan 5, Nieuw-Vennep

  Eerlijk, duidelijk en behulpzaam

  Makelaar reageert altijd direct bij een vraag. Hij is eerlijk, duidelijk en behulpzaam. Hij geeft uitleg als je erom vraagt en zegt het ook als hij iets niet weet.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Van Kootenstraat 24, Hoofddorp

  Al die tijd goed contact gehouden

  Het contact verliep zeer goed. Het hele proces heeft al met al ruim twee jaar geduurd maar is al die tijd goed verlopen. We hebben al die tijd goed contact gehouden en werden geregeld op de hoogte gehouden voor wat betreft de huizenmarkt.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Schildgronden 54, Hoofddorp

  Zeer kundige makelaar met kennis van zaken

  Dennis is een zeer kundige makelaar met kennis van zaken. Hij weet wat hij doet en neemt de tijd voor jou als verkoper. Hij maakt duidelijke afspraken en komt deze na. Hij laat er geen gras over groeien en heeft dingen snel voor elkaar. Dennis luistert naar je wensen en voorziet deze van goede onderbouwing. Hij heeft een duidelijke strategie voor ogen en begeleidt je tot het einde van de verkoo...

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Nieuwemeerdijk 246, Badhoevedorp

  Wij zijn meer dan blij met ons droomhuis

  Diverse woningen bezocht en altijd tijd gemaakt, goed advies en voorwerk. De makelaar heeft het top gedaan, wij zijn meer dan blij met ons droomhuis.

  Lees verder

 • Waddenweg 233, Hoofddorp

  Een fijne persoonlijke aanpak

  Dennis de Haan van RE/MAX makelaars heeft mij zeer goed geholpen met het verkoop van mijn appartement. Een fijne persoonlijke aanpak en altijd bereid om te helpen daar waar nodig is. Hij is heel duidelijk in zijn communicatie, kan goed luisteren, en is ook erg vriendelijk. Top makelaar, kan iedereen hem aanraden!

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Deltaweg 43 Hoofddorp

  Zeer transparante werkwijze

  Werden steeds goed op de hoogte gehouden. Zeer transparante werkwijze en goed bereikbaar. Ook buiten kantooruren.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Tuinweg 20b Hoofddorp

  Heel behulpzaam en zeer professioneel

  Ik ben heel blij en tevreden met de makelaar, heel behulpzaam en zeer professioneel. Ik zou RE/MAX Uw Makelaar aan iedereen aanraden..top bedankt.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Wijtvliet 11, Hoofddorp

  Zijn (markt)kennis is subliem

  Dennis van RE/MAX Uw Makelaar heeft het verkoopproces geheel uit handen genomen, veel advies gegeven en in zeer korte tijd het object aan de juiste partij verkocht. Zijn (markt)kennis is subliem. Zeer professioneel en heeft 110% passie voor zijn vak. Ik raad iedereen aan zijn/haar woning te verkopen en een nieuwe woning aan te kopen via RE/MAX Uw Makelaar. Bedankt Dennis voor de excellente serv...

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Engelenburg 359, Haarlem

  Helpt je goed met elke stap

  Hij staat altijd voor je klaar, en helpt je goed met elke stap die je maakt. Het heeft even mogen duren maar het is eindelijk gelukt! Bedankt maatje!

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Golfbaan 45, Noordwijk

  We zijn erg tevreden over de service!

  We zijn erg tevreden over de service, het verloop van de onderhandelingen, de communicatie en afhandeling!

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Haringvliet 42, Hoofddorp

  Enthousiaste, deskundige makelaar die ook meedenkt

  Een enthousiaste, deskundige makelaar die ook meedenkt, open staat voor eigen inbreng en dat ook waardeert. Een snelle schakelaar en een goede regelneef ook als het even vast zit of niet gaat zoals de verwachtingen waren, belicht hij meteen de positieve kant van de situatie. Heeft u iets te koop of wilt u iets kopen, aarzel dan niet, pak de telefoon of stuur een e-mail, geen stress, hij neemt a...

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Klaterbos 124, Hoofddorp

  Gaf heel goed advies en tips

  Wij zijn zeer tevreden met deze makelaar, onwijs behulpzaam, altijd bereikbaar voor allerlei vragen, gaf heel goed advies en tips. Top begeleiding, daarnaast ook gewoon een heel fijn mens om mee samen te werken.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Sillemstraat 17, Haarlem

  Kort gezegd. Hij is de beste.

  Kort gezegd. Hij is de beste. Vakman, gedreven, goed voorbereid, altijd bereikbaar en beantwoordt al je vragen.

  Recensie door Dhr. Rene

  Lees verder

 • Jane Seymourlaan 7, Hoofddorp

  Hij heeft het maximale uit onze woning weten te halen

  Onze makelaar was altijd bereikbaar en reageerde snel op onze vragen. Hij heeft het maximale uit onze woning weten te halen.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Lizzy Ansinghstraat 23, Hoofddorp

  Hij is echt een makelaar met passie voor zijn vak

  De makelaar kwam bij ons zeer eerlijk, oprecht en betrokken over en nam de tijd om alles met ons te bespreken. Tijdens zowel de voorbereiding als de verkoop heeft hij ons steeds op de hoogte gehouden en bij vragen werd er altijd snel gereageerd. Hij is echt een makelaar met passie voor zijn vak, dit blijkt uit alles wat hij doet. Wij kunnen niet anders dan de makelaar met een 10 te belonen en z...

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Mandeveld 12, Nieuw-Vennep

  Communicatie verloopt vlot, snel en zelfs 's avonds reageert hij

  Dennis is een top makelaar. Hij heeft ons zowel bij de aankoop als bij de verkoop begeleidt. Communicatie verloopt vlot, snel en zelfs 's avonds reageert hij op eventuele vragen. Reageert snel! Wij zijn super tevreden met jouw begeleiding. Bij Dennis moet je zijn!

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Schildgronden 37, Hoofddorp

  Supermakelaar!

  Dennis de Haan is in mijn ogen een supermakelaar! De communicatie verliep uitstekend en kon niet beter. Als er vragen waren of dingen moesten besproken worden was er altijd goed en duidelijk overleg. Hij is echt een topmakelaar met verstand van zaken.

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Swaenstein 14, Nieuw-Vennep

  Veel geduld en alles werd goed uitgelegd!

  Het contact met de makelaar, liep heel goed! Veel geduld en alles werd goed uitgelegd! Ook de mooie brochure, met mooie foto’s en een leuk filmpje! Kortom wij zijn zeer tevreden! Wij bevelen hem dan ook van harte aan!

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Rottumeroog 48, Hoofddorp

  Supersnel en voor een geweldig bedrag verkocht!

  Wow, ons appartement was supersnel en voor een geweldig bedrag verkocht! Vanaf dag 1 was het gevoel goed bij deze makelaar. De makelaar was uitstekend te bereiken en heeft tijdens de bezichtigingen de kijkers een goede rondleiding gegeven. De foto's en brochure waren tevens een "plaatje"

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Boschplaat 72, Hoofddorp

  Eerlijk en geeft goede begeleiding in het verkooptraject

  Fijne makelaar, goede service. Huis was snel verkocht dus wat wil je nog meer. Dennis is ook eerlijk en geeft goede begeleiding in het verkooptraject. Service stopt niet bij de deur maar gaat verder als alleen een te koop bord in de tuin plaatsen. Geeft ook tips en aandachtspunten als er kijkers zijn geweest zodat je ook optimaal benut om je huis te verkopen. Echt een aanrader dus!
  Dennis n...

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Rondenburglaan 78, Hoofddorp

  Broker found a great deal for my house

  Broker was amazing and very supportive!!! He helped me with the paper work and also found a great deal for my house. I do recommend him 100%

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Altius 21, Hoofddorp

  He is very attentive for any risk of his client

  The broker of RE/MAX is a very professional and passionate man. He is 24-hour/7-day ready to communicate with knowledges about real estate market in his territory. And he is quite diligent to find relevant houses and always positve until to get the good result. Specially, he is very attentive for any risk of his client and gave us rational advices for the risk management during the deal process...

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

 • Aankoop

  but the broker's professional yet personal approach immediately gave us peace of mind

  The broker from Remax Hoofddorp has recently started assisting us as our Koop Makelaar. Trying to find a home in the competitive housing market was a very daunting step for our family, but the broker's professional yet personal approach immediately gave us peace of mind.

  He was very attentive to our needs and took great care to explain the whole home buying process to us. The broker has ...

  Recensie door Steve & Sarah Ferero

  Lees verder

 • Raamsingel 10, Haarlem

  De beste makelaar die u zich kunt wensen

  RE/MAX Uw Makelaar Haarlemmermeer, de beste makelaar die u zich kunt wensen. Van de bezichtiging, het doorspitten van alle documentatie tot aan de onderhandelingen, zijn zij geweldig!

  Recensie door Een Funda gebruiker

  Lees verder

Naar boven