Welkom bij RE/MAX

De grootste makelaarsorganisatie ter wereld

RE/MAX is de grootste makelaarsorganisatie ter wereld met meer dan 140.000 zelfstandige makelaars. De RE/MAX-formule bestaat al bijna 50 jaar. Deze formule houdt in dat een lokale zelfstandige makelaar zich aansluit bij een RE/MAX kantoor en hierdoor met gebruik van alle faciliteiten een optimale dienst kan verlenen. Voor u betekent dat een ideale combinatie van internationale expertise en lokale kennis van de woningmarkt.

Optimale begeleiding

U bouwt een persoonlijke relatie op met uw eigen RE/MAX makelaar. Een makelaar die zich dag en nacht, doordeweeks en in het weekend, voor u inzet. Uw wens en belang staat bij ons centraal.

Anders dan een traditionele makelaar

De RE/MAX marktbenadering is uniek in de makelaardij. Het grootste verschil tussen een traditioneel makelaarskantoor en RE/MAX is dat iedere makelaar zelfstandig ondernemer is. U heeft dus altijd met de eigenaar van de makelaardij te maken. Dit zorgt voor een enorme gedrevenheid, een frisse klantgerichte aanpak, een innovatieve en creatieve denkwijze en de juiste energie die nodig is om het best mogelijke resultaat voor u als klant te realiseren bij de verkoop van uw woning of de aankoop van uw woondroom.

Samen sterker

Onder het motto 'samen sta je sterker en nooit alleen' hebben onze makelaars zich aangesloten bij RE/MAX. In Nederland worden de RE/MAX kantoren onafhankelijk beheerd en geleid door kantooreigenaren die verantwoordelijk zijn voor de organisatie van hun kantoor. Deze zelfstandigheid zorgt ervoor dat onze makelaars altijd scherp zijn op hun service en kennis.

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over de voordelen van het wereldwijde RE/MAX en onze lokale aanpak? Maak dan een afspraak. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaardij. Bel 023-2100700 of e-mail naar demakelaarsvan@remax.nl dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naar boven