René Rijs

René Rijs

Inmetingen en energie prestatie advies

René Rijs werkt al diverse jaren samen met RE/MAX Uw Makelaar. Hij zorgt ervoor dat aangeboden woningen professioneel worden ingemeten volgens de branchebrede meetinstructie op basis van de NEN2580. Maak kennis met René.

Professioneel opgestelde plattegrond

René: "Aan de hand van deze inmeting maak ik van elke verdieping een gedetailleerde plattegrond en tevens een situatie overzicht. Alleen middels een professioneel opgestelde plattegrond wordt het duidelijk hoe de woning in elkaar steekt, de verschillende verdiepingen en ruimtes zich tot elkaar verhouden en hoe de woning met de eigen meubels is in te richten. Zo kan de toekomstige koper er alvast in gedachten een thuis van maken en beslissen om uw woning te kopen."

Ook energielabel

"Naast inmeter ben ik ook energie prestatie adviseur en voorzie ik uw woning van een goedgekeurd energielabel wat nodig is bij de verkoop. Ik zal in de meeste gevallen mijn afspraak combineren met de fotografen."

Neem contact op

Wilt u uw huis verkopen in de Haarlemmermeer of advies over het verduurzamen van uw woning. Neem contact op voor en afspraak. Bel 023-2100700 of e-mail naar demakelaarsvan@remax.nl. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten en energie prestatie advies.

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven