Met Dennis hadden we het niet beter kunnen treffen

Meer beoordelingen
Verder lezen
9,6
Dennis de Haan

Dennis de Haan

Makelaar voor de Haarlemmermeer

Bel of WhatsApp 06-23104418 of e-mail naar dennisdehaan@remax.nl

Dennis de Haan is eigenaar van RE/MAX Uw makelaar, De Makelaars van de Haarlemmermeer. Als inwoner van Hoofddorp kent Dennis de Haarlemmermeer als geen ander. Dennis stelt zich graag aan u voor:

Unieke aanpak

Het makelaarsteam van Dennis bestaat uit zelfstandige makelaars die bemiddelen in de aankoop en verkoop van woningen in Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Haarlem. Ons team beperkt zich niet tot deze plaatsen, dus wenst u bijvoorbeeld ergens anders in de Haarlemmermeer een woning aan te kopen of te verkopen; ook dan staan wij u graag bij. 

Dennis: “We hebben een unieke marktbenadering door de inzet van zelfstandige makelaars. Dit zorgt voor een enorme gedrevenheid, frisse klantgerichte aanpak en een innovatieve en creatieve denkwijze voor het beste resultaat. De makelaars spreken uit eigen ervaring want ze wonen vaak zelf in de wijk waar ze actief zijn. Daardoor weten ze alles over typische woonzaken en nieuwe ontwikkelingen in de omgeving. Mensen kopen van mensen, het is een gevoel, een beleving die goed moet zijn.”

Flinke groei

“De Haarlemmermeer wordt steeds populairder door flinke groei van de Randstad en de snelle verbinding met Haarlem en Amsterdam. En als de verlenging van de Noord-Zuidlijn naar Schiphol en Hoofddorp doorgaat dan zal het gebied verder ontwikkeld worden. Nu al zien we een groei aan nieuwbouw zoals Hydepark en Tudorpark. De diversiteit in opbouw van de wijken maakt de Haarlemmermeer ook zeer aantrekkelijk. Van starterswoningen tot villa’s, er is voor ieder wat wils. De prijzen van de huizen blijven mede daarom stijgen, net zoals in de omliggende steden.”

Prachtige plekken

“Wat de Haarlemmermeer vooral aantrekkelijk maakt om te wonen is het vele groen tussen de grote steden Amsterdam en Haarlem. Je hebt er het Haarlemmermeerse bos, De Groene Weelde en De Toolenburgerplas. Prachtige plekken om te wandelen en te recreëren. Zo zijn er ook veel sportmogelijkheden, bijvoorbeeld het fantastische honkbal- en softbalcomplex van de Hoofddorp Pioniers. Ook hebben de wijken vaak hun eigen winkelcentra, scholen en sportfaciliteiten, zodat je alles dicht in de buurt hebt.”

Complete service

“Wij hebben een wijkgerichte aanpak waarbij onze makelaars goed op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen in de wijken. Ons kantoor heeft ook een brede inhoudelijke kennis van de woningmarkt in de Haarlemmermeer en Haarlem. Door ons grote nationale en internationale netwerk kunnen we onze relaties een optimaal bereik bieden voor de koop of aankoop van hun woning. We bieden een complete service, ook s’ avonds en in de weekenden. Want laten wij eerlijk zijn, als u als klant met brandende vragen zit, wilt u niet wachten op een antwoord.”

Awards

Broker/ Owner of the year 2019
Executive club 2020
Executive club 2021
Executive club 2022

Bekijk het actueel woningaanbod van makelaar Dennis de Haan

 

  • 12 huistips voor een zorgeloze zomervakantie

    28 Juli 2023
    De zomervakantie staat voor de deur en velen zullen binnenkort genieten van een welverdiende vakantie. Heerlijk, even helemaal niets doen of juist de dingen doen waar u normaal gesproken niet aan toekomt. Als makelaars begrijpen wij het belang en de veiligheid van uw woning en de zorg die u eraan besteedt. Onze makelaar Dennis de Haan geeft deze 12 handige tips waarmee u uw woning met een gerust gevoel kunt achterlaten.
    12 huistips voor een zorgeloze zomervakantie

Maak een afspraak

Dennis de Haan

Neem contact op met Dennis de Haan voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven