Een betere makelaar kun je je niet wensen!

Meer beoordelingen
Verder lezen
9,7
Dennis de Haan

Dennis de Haan

Makelaar voor de Haarlemmermeer

Bel of WhatsApp 06-23104418 of e-mail naar dennisdehaan@remax.nl

Dennis de Haan is eigenaar van RE/MAX Uw makelaar, de makelaars van de Haarlemmermeer. Als inwoner van Hoofddorp kent Dennis de Haarlemmermeer als geen ander. Dennis stelt zich graag aan u voor:

Makelaars van de Haarlemmermeer

Het makelaarsteam van Dennis bestaat uit zelfstandige makelaars die bemiddelen in de aankoop en verkoop van woningen in Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Haarlem. Dennis: "Ons team beperkt zich niet tot deze plaatsen, dus wenst u bijvoorbeeld ergens anders in de Haarlemmermeer een woning aan te kopen of te verkopen; ook dan staan wij u graag bij."

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling

Unieke marktbenadering

“We hebben een unieke marktbenadering door de inzet van zelfstandige makelaars. Dit zorgt voor een enorme gedrevenheid, frisse klantgerichte aanpak en een innovatieve en creatieve denkwijze voor het beste resultaat. De makelaars spreken uit eigen ervaring want ze wonen vaak zelf in de wijk waar ze actief zijn. Daardoor weten ze alles over typische woonzaken en nieuwe ontwikkelingen in de omgeving. Mensen kopen van mensen, het is een gevoel, een beleving die goed moet zijn.”
Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Flinke groei

“De Haarlemmermeer wordt steeds populairder door flinke groei van de Randstad en de snelle verbinding met Haarlem en Amsterdam. En als de verlenging van de Noord-Zuidlijn naar Schiphol en Hoofddorp doorgaat dan zal het gebied verder ontwikkeld worden. Nu al zien we een groei aan nieuwbouw zoals Hydepark en Tudorpark. De diversiteit in opbouw van de wijken maakt de Haarlemmermeer ook zeer aantrekkelijk. Van starterswoningen tot villa’s, er is voor ieder wat wils. De prijzen van de huizen blijven mede daarom stijgen, net zoals in de omliggende steden.”

Maak een afspraak voor een aankoopadviesgesprek

Prachtige plekken

“Wat de Haarlemmermeer vooral aantrekkelijk maakt om te wonen is het vele groen tussen de grote steden Amsterdam en Haarlem. Je hebt er het Haarlemmermeerse bos, De Groene Weelde en De Toolenburgerplas. Prachtige plekken om te wandelen en te recreëren. Zo zijn er ook veel sportmogelijkheden, bijvoorbeeld het fantastische honkbal- en softbalcomplex van de Hoofddorp Pioniers. Ook hebben de wijken vaak hun eigen winkelcentra, scholen en sportfaciliteiten, zodat je alles dicht in de buurt hebt.”

Maak een afspraak voor een zoekopdracht

Complete service

“Wij hebben een wijkgerichte aanpak waarbij onze makelaars goed op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen in de wijken. Ons kantoor heeft ook een brede inhoudelijke kennis van de woningmarkt in de Haarlemmermeer en Haarlem. Door ons grote nationale en internationale netwerk kunnen we onze relaties een optimaal bereik bieden voor de koop of aankoop van hun woning. We bieden een complete service, ook s’ avonds en in de weekenden. Want laten wij eerlijk zijn, als u als klant met brandende vragen zit, wilt u niet wachten op een antwoord.”

Maak een afspraak voor een oriëntatiegesprek

Topmakelaar

Onze makelaars behoren volgens Funda tot de top in de makelaardij. Onze klanten waardeerden ons met een gemiddelde Funda score van 9,7. Dennis is bovendien bekroond met RE/MAX awards voor:

  • Broker/owner of the year 2019
  • Executive club 2020
  • Executive club 2021
  • Executive club 2022
  • 100% club 2023  
Neem contact op voor meer informatie

Maak een afspraak

Dennis de Haan

Neem contact op met Dennis de Haan voor een afspraak of meer informatie. Of vul het formulier hiernaast in voor een terugbelverzoek.

Vul uw gegevens in en verstuur het formulier dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven