Mireille de Haan-Tempels

Office manager en K-RMT makelaar

Bel: 023-2100700 of e-mail naar: demakelaarsvan@remax.nl

Mireille de Haan-Tempels is behalve K-RMT makelaar ook onze office manager. Zij is vaak het eerste contact met onze klanten en begeleidt u graag in het aankoop- of verkooptraject. Zodat deze spannende periode in uw leven tot in de puntjes is geregeld. Maak kennis met Mireille.

Dienstverlenende rol

Mireille: “In 1995 ben ik van het oosten naar het westen verhuisd en woon ik sindsdien met veel plezier in Hoofddorp. Ik heb hier mijn thuis gevonden samen met mijn man en twee dochters. Na diverse jaren in de luchtvaart te hebben gewerkt besloot ik om aan de slag te gaan als office manager in het makelaarskantoor van mijn man Dennis de Haan. Naast mijn dagelijkse werkzaamheden als office manager ben ik tevens K-RMT makelaar. Vanuit mijn verleden op Schiphol bij diverse luchtvaartmaatschappijen heb ik altijd een dienstverlenende rol gehad. Persoonlijke aandacht is hierbij belangrijk en ik luister dan ook graag naar vragen en opmerkingen van klanten.”

Professioneel en persoonlijk

“Soms kan het best lastig zijn om uw droomhuis te vinden of uw huidige woning te verkopen. Er komen allerlei emoties bij kijken, wij begrijpen dit heel erg goed. Een persoonlijke én professionele begeleiding staat bij ons dan ook op nummer één. Zodat u zich niet druk hoeft te maken of alle formulieren wel juist zijn ingevuld, of uw woning wel goed gepresenteerd wordt op alle beschikbare websites en social media kanalen en of de overdracht bij de notaris wel goed gaat. Wij nemen u alles uit handen en staan u graag bij in het gehele proces van begin tot eind. Want wij vinden het belangrijk dat mensen een fijn, goed en gezellig thuis hebben.”

Goede communicatie

“Als makelaar heb je een intensieve relatie met je klant. Daarom is vertrouwen en persoonlijk contact erg belangrijk. Voor ons bent u niet ‘zomaar een klant’. Wij nemen uitgebreid de tijd om u te leren kennen en om uw wensen in kaart te brengen. Dit houdt niet op na 18:00 uur, ook in de avond en in het weekend zijn wij bereikbaar voor al uw vragen. Goede communicatie is immers de basis van een goede relatie.”

Neem contact op

Wilt u uw huis verkopen in de Haarlemmermeer of daar een huis kopen? Of heeft u vragen over het verloop van uw verkoop- of aankooptraject? Neem contact op met Mireille de Haan-Tempels voor al uw vragen. Bel: 023-2100700 of e-mail naar: demakelaarsvan@remax.nl

Naar boven