Gratis Virtuele Waardebepaling

Gratis Virtuele Waardebepaling

Laat de waarde van uw woning op afstand bepalen

U wilt wel een gratis waardebepaling maar liever geen bezoek aan huis? Ook dan staan we u graag bij om de waarde van uw woning te bepalen. Via onze website kunt u gemakkelijk, gratis en vrijblijvend een waardebepaling aanvragen. Er staat altijd een makelaar voor u klaar die de waardebepaling kan uitvoeren. Ontdek onze gratis virtuele waardebepaling.

Waardebepaling via beeldbellen

Met behulp van een live videobeeld verbinding bepalen we de waarde van uw woning op afstand. Middels beeldbellen via Whatsapp of FaceTime loopt u aan de hand van onze aanwijzingen door uw huis. We bekijken samen de verschillende ruimtes en zaken die bepalend zijn voor een nauwkeurige waardebepaling. Deze vorm van virtueel waarde bepalen bespaart tijd, is betrouwbaar en kan samen met de makelaar op elk gewenst tijdstip (mits daglicht) opgestart worden. Een fysiek bezoek van een makelaar is voor deze waardebepaling dan ook niet nodig. Na de virtuele waardebepaling krijgt u binnen zeer korte termijn een waarderapport van uw woning.

Voordelen virtuele waardebepaling

Een virtuele waardebepaling biedt de volgende voordelen:

  • Er komt niemand bij u over de vloer
  • Altijd een makelaar uit de buurt
  • Gemakkelijk via uw eigen telefoon of tablet
  • De woningwaarde aanvraag is geheel vrijblijvend
  • U kiest zelf het tijdstip, let op: Het moet wel met daglicht!

Wat heeft u nodig?

Voor het maken van een virtuele woningwaarde bepaling met behulp van een live videobeeldverbinding heeft u alleen daglicht, een smartphone of tablet en een internetverbinding nodig.

Hoe werkt een virtuele waardebepaling?

Fysieke waardebepaling en taxatie

Een virtuele waardebepaling is een goed alternatief wanneer u liever geen bezoek aan huist heeft. Toch gaat onze voorkeur uit naar onze gebruikelijke Gratis Waardebepaling. Vaak zien wij dan toch net iets meer. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een fysieke taxatie. In beide gevallen komt een van onze makelaars bij u langs.

Maak een afspraak

Interesse in een gratis virtuele waardebepaling van uw woning? Maak dan een afspraak via dit formulier. Een van onze makelaars neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Naar boven