Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling

Ons advies voor de juiste vraagprijs

U staat op het punt om uw huis te verkopen en wilt weten wat uw woning waard is. Onze makelaars helpen graag met een gratis waardebepaling. Dankzij hun grote kennis van de lokale woningmarkt bent u verzekerd van de best mogelijke adviesprijs voor uw woning.

De waarde van uw woning

Een waardebepaling is een momentopname. Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op het bepalen van de waarde van een woning. Bijvoorbeeld: een verbouwing, de staat van het onderhoud, de omgeving, ligging, het woonoppervlak en vraag en aanbod. Maar ook landelijke trends zoals dalende of stijgende hypotheekrentes en beleid vanuit de overheid hebben invloed op de waarde van een woning. Onze makelaars hebben lokale kennis en expertise om uw woning op basis van al deze factoren op de juiste waarde te schatten. De waardebepaling door onze makelaars kost u niets en verplicht u ook tot niets. Maar u krijgt er veel voor terug: een goede indruk van wat uw huis kan opbrengen.

Wanneer waardebepaling?

U kunt om verschillende redenen een gratis waardebepaling laten uitvoeren:

  • Uw huis verkopen: Met onze gratis waardebepaling heeft u een realistisch beeld van de huidige waarde van uw woning en wat de verkoopmogelijkheden zijn.
  • Een huis kopen: U heeft een huis op het oog en wilt weten wat u nu moet doen, eerst kopen en dan verkopen of andersom? Is de vraagprijs van de nieuwe woning wel realistisch? Wat is mijn eigen huis waard? Onze makelaars zijn gespecialiseerd in het begeleiden van dit traject.
  • Aanpassing of verlenging van uw hypotheek: U bent van plan uw hypotheek aan te passen of denkt wellicht de opslag op de hypotheekrente te kunnen verlagen. Met een waardebepaling kunt u dan in ieder geval bepalen of het zin heeft om dit traject te starten. 

Gratis virtuele waardebepaling

Ook wanneer u liever geen bezoek aan huis heeft, staan we u graag bij om de waarde van uw woning te bepalen. Via onze website kunt u gemakkelijk, gratis en vrijblijvend een virtuele waardebepaling aanvragen. Er staat altijd een makelaar voor u klaar die de waardebepaling kan uitvoeren op afstand. Ontdek onze gratis virtuele waardebepaling

Waar waardebepaling?

U kunt een gratis waardebepaling door ons laten uitvoeren in de hele Haarlemmermeer en Haarlem.

Vraag een gratis waardebepaling aan

Wilt u ook weten wat de adviesprijs is van uw woning? Vul het onderstaande formulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een gratis waardebepaling.

Liever direct contact? Maak dan een afspraak. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsservices. Bel 023-2100700 of e-mail naar demakelaarsvan@remax.nl dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naar boven