Daniëlle Damstra

Daniëlle Damstra

Makelaar voor de Haarlemmermeer

Bel of WhatsApp 06-43235369 of e-mail naar danielledamstra@remax.nl

Daniëlle Damstra is een ervaren en betrokken makelaar die met veel enthousiasme haar klanten te woord staat. Zij kan zich goed verplaatsen in de situatie van haar klanten en biedt te allen tijde een luisterend oor. Maak kennis met Daniëlle.

Ervaren makelaar

Daniëlle: "Ik ben begonnen als commercieel medewerkster binnendienst en enkele jaren later ben ik doorgegroeid als makelaar. Het makelaarsvak doe ik nu al ruim 8 jaar en mijn ervaring op de woningmarkt is heel breed.

Graag help ik mensen bij de aankoop, verkoop, huur en verhuur van hun woning. Mijn focus ligt bij het adviseren, meedenken en het ontzorgen van mijn klanten. Zodat iedereen tevreden is aan het einde van het proces.”

Betrokken service

“Mijn kracht ligt in mijn nauwe betrokkenheid bij mijn klanten. Ik sta voor u klaar met ondersteuning en advies, zodat het kopen of verkopen van uw woning zo soepel én succesvol mogelijk gaat.”

Altijd bereikbaar

“Bereikbaarheid voor mijn klanten staat bij mij hoog in het vaandel. Het is een spannend proces. Of u nu aankoopt of verkoopt, u wilt altijd op de hoogte gehouden worden van nieuwe ontwikkelingen in het proces. Dit begrijp ik als geen ander.”

Vrijblijvend eerste gesprek

“Nieuwsgierig geworden naar uw mogelijkheden bij wellicht een aankoop of verkoop van uw woning? Maak een afspraak, ik kom graag met u in contact om alles stap voor stap samen te bespreken. Tot snel!”

Naar boven