De waarden van de Makelaars van de Haarlemmermeer

Het kiezen van een makelaar in de Haarlemmermeer is nog een hele opgave. Er zijn veel makelaarskantoren en bijna evenveel ‘vastgoedadviseurs’. Waar staat welke makelaardij voor? Wat kunt u verwachten van de service? Wij hebben onze kernwaarden met de paplepel ingegoten gekregen van onze moederorganisatie RE/MAX. Vaste waarden waarmee RE/MAX makelaars wereldwijd al bijna vijf decennialang klanten succesvol hebben geholpen bij de koop of verkoop van hun woning. Lees waar onze makelaars voor staan.

Het RE/MAX concept

In 1973 introduceerden het makelaarsechtpaar Dave en Gail Liniger het RE/MAX concept in de Verenigde Staten. Het basisidee is simpel: verbeter de werkomgeving, de mogelijkheden voor de makelaars en het niveau van de makelaars, en het succes neemt toe. Met dit idee hebben de grondleggers de makelaardij voorgoed veranderd. Deze professionele visie creëert een cultuur van samenwerking en succes, waar iedereen wel bij vaart. Inmiddels is RE/MAX uitgegroeid tot een internationale makelaarsorganisatie van ruim 140.000 makelaars en marktleider in aantal verkooptransacties.

Niet pandgericht maar klantgericht

In de praktijk betekent de RE/MAX aanpak dat onze makelaars zich volledig kunnen focussen op hun kernactiviteiten: optimale bemiddeling bij aankoop en verkoop van woningen waarbij de klant centraal staat. Zonder de lasten van een eigen bedrijf, maar mét de lusten van het uitoefenen van hun vak. En toch zelfstandig zijn. Dat maakt RE/MAX makelaars tot proactieve makelaars die kopers en verkopers actief bij elkaar brengen. Ons motto luidt dan ook ‘niet pandgericht maar klantgericht’. Pas als onze klanten tevreden zijn, zit onze taak erop.

Hoge reviews

In de huidige markt verkopen onze makelaars hun aanbod gemiddeld binnen 30 dagen, gedurende deze verkoop draait alles om de klantervaring. En dat is terug te zien aan de reviews. Binnen onze klantreis meten we klanttevredenheid meerdere keren bijvoorbeeld bij het eerste contactmoment tussen kopers met onze makelaars. Bij de bezichtigingen scoren we op Google gemiddeld 5 sterren of een review cijfer boven de 9 voor deze vaak eerste ‘live’ kennismaking. We krijgen de waardering van onze opdrachtgevers niet alleen op basis van cijfers maar ook op basis van aanbeveling. Het mooiste compliment is een doorverwijzing van familieleden, vrienden, kennissen of collega’s van onze opdrachtgevers. Daar doen we het voor.

Maximale klantcontacten

RE/MAX is een wereldwijde samenwerking van makelaars die allemaal gaan voor het hoogste resultaat. Wij werken volgens een unieke marketingaanpak en een slim uitgedacht verkoopsysteem dat bijdraagt aan maximale exposure en klantcontacten. Wij bedenken maatwerkoplossingen in een full service dienstverlening waarbij we net dat stapje extra doen. Ons wow-effect. Hierdoor bouwen onze makelaars een levenslange relatie op met klanten als vertrouwenspersoon.

Waar staan de Makelaars van de Haarlemmermeer voor?

De decennialange ervaring van onze moederorganisatie heeft ons geleerd om vanuit beproefde opvattingen te werken. Dit zijn onze kernwaarden, missie en visie die de pijlers vormen van onze makelaarsdiensten.

Onze kernwaarden

 1. Wees avontuurlijk, creatief en ruimdenkend
 2. Streef altijd naar groei en talentontwikkeling
 3. Wees bescheiden als wereldwijd marktleider
 4. Omarm en vier de veranderingen in de markt
 5. Door samenwerking bereiken we meer als team
 6. Creëer plezier en hou van een beetje gekkigheid
 7. Doe meer met hulp van technologie en innovaties
 8. Bied WOW momenten door extra service te geven
 9. Uitstekende makelaars zorgen voor uitstekende resultaten
 10. Iedereen in ons team voegt waarde toe en verdient respect

Onze missie

Door onze makelaars te helpen om hun doelen te bereiken, behalen onze klanten de beste resultaten en bereiken wij ons gezamenlijke doel: Om de meest klantgerichte makelaardij te zijn.  

De Makelaars van de Haarlemmermeer zorgen voor de meest professionele omgeving waarin makelaars met veel plezier, onafhankelijkheid en ondersteuning een succesvolle carrière kunnen opbouwen.

Door onze gezamenlijke aanpak kunnen wij klanten maximaal bedienen en ondersteunen in hun wooncarrière. Met deze servicegerichte benadering willen wij marktleider worden en blijven in ons verzorgingsgebied.

Onze visie

Ons langetermijnperspectief draait om samenwerking met leveranciers en partners om de beste technologische hulpmiddelen te creëren voor klanten en makelaars. Zodat wij ook in de toekomst kunnen blijven bijdragen aan de beste getrainde en servicegerichte makelaars. Hierdoor worden onze makelaars in staat gesteld om slimmer en sneller te werken.

 • Wij geloven in de kracht van voorbereiding en opleiding
 • Wij geloven in trainen en het leren van mensen met ervaring
 • Bemiddelen in onroerend goed is een fulltime beroep en carrière
 • Wij geloven dat individuen worden gevormd door de houding en gewoonten van mensen om hen heen
 • Iedereen die een woning wil kopen of verkopen verdient topservice van onze vakbekwame, gedreven makelaars die zich volledig toeleggen op behalen van maximaal resultaat.


Bent u op zoek naar een makelaar in de Haarlemmermeer? Maak een afspraak met een van onze makelaars. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze succesvolle RE/MAX aanpak en onze mogelijkheden.

Maak een afspraak 

Wilt u een huis kopen of een huis verkopen in de Haarlemmermeer? Maak een afspraak en ontdek onze makelaarsservices. Bel 023-2100700 of e-mail naar demakelaarsvan@remax.nl dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Naar boven