Aankoop-verkoop Combideal

De meest soepele overgang naar uw nieuwe woning

Als u verhuisplannen heeft, kunt u het beste eerst een woning kopen voordat u uw eigen woning te koop zet. In de huidige, krappe woningmarkt kan het namelijk wel even duren voordat u uw ideale woning heeft gevonden. Met onze Aankoop-verkoop Combideal bent u verzekerd van de soepelste overgang naar uw nieuwe woning tegen een aantrekkelijk tarief.

All-in one service

Onze Aankoop-verkoop Combideal is een all-in-one service waarmee u in één keer klaar bent voor de koop en verkoop van uw woning. Indien gewenst kunnen wij uw huidige woning ook in de stille verkoop zetten terwijl we op zoek gaan naar uw nieuwe woning. Uw huidige woning kan ondertussen al veel interesse wekken voordat het definitief de markt op gaat.

Waarom de Combideal?

Wanneer u kiest voor onze combideal zal één van onze makelaars u volledig begeleiden in het aankoop- en verkoopproces. Met andere woorden u krijgt één aanspreekpunt en partner. Een woning aankopen en verkopen is geen alledaagse bezigheid voor u, dan is het erg fijn als u een vertrouwenspersoon heeft die voor u klaar staat, u door en door kent en uw wensen en belangen op de juiste manier behartigt.

Voordelen Aankoop-verkoop Combideal

  • Uw eigen makelaar
  • Service naar uw wensen
  • Proces van kopen en verkopen gaan hand in hand
  • Direct activeren van de verkoop van uw woning nadat u heeft aangekocht (snel handelen zorgt voor minder dubbele maandlasten)
  • Voordeel voor u in de makelaarscourtage
  • Mogelijkheid tot stille verkoop van uw woning
Naar boven