RE/MAX Uw Makelaar

Niet pandgericht maar klantgericht

Bij RE/MAX Uw Makelaar, de makelaars van de Haarlemmermeer, vullen onze zelfstandige makelaars elkaar aan. Ze ondersteunen elkaar om u de hoogst mogelijke service te bieden. Bij ons staan uw wensen centraal. Want onze makelaars zijn niet pandgericht maar klantgericht. Pas als u het maximale heeft bereikt met de verkoop van uw woning of de aankoop van uw woondroom, zijn wij tevreden. Lees alles over onze grote voordelen, wereldwijde makelaarsorganisatie en de ervaringen van onze klanten.

Onze makelaars bloggen

Onze makelaars weten alles over de woningmarkt in de Haarlemmermeer. En die kennis delen we graag met u. Wat komt er allemaal kijken bij uw nieuwe woonavontuur? Wat doen de huizenprijzen? Wanneer kunt u het beste uw huis verkopen? U leest er alles over in de blogs van onze makelaars.

Lees verder

Onze voordelen

In een markt waar de concurrentie groot is, zijn we bij de Makelaars van de Haarlemmermeer toch in staat om ons te onderscheiden. Onze makelaars bieden een aantal unieke voordelen zoals locale expertise, professionele promotie en 24/7 bereikbaarheid. Ontdek al onze voordelen.

Lees verder

Reviews van blije klanten

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de grote voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees de reviews van onze blije klanten.

Lees verder

De grootste makelaarsorganisatie

RE/MAX is de grootste makelaarsorganisatie ter wereld met meer dan 140.000 makelaars. De RE/MAX-formule bestaat al bijna 50 jaar. Voor u betekent dat een ideale combinatie van internationale expertise en lokale kennis van de woningmarkt. Lees over de grote voordelen van onze moederorgansiatie.

Lees verder

Onze waarden

Wij hebben onze kernwaarden met de paplepel ingegoten gekregen van onze moederorganisatie RE/MAX. Vaste waarden waarmee RE/MAX makelaars wereldwijd al bijna vijf decennialang klanten succesvol hebben geholpen bij de koop of verkoop van hun woning. Lees waar onze makelaars voor staan.

Lees verder

Word jij onze nieuwe makelaar?

Ook makelaar worden? Of ben je al makelaar en wil je je aansluiten bij onze succesformule? Kom erbij! Bij ons heb je het beste van twee werelden: de vrijheid van zelfstandig ondernemerschap én de professionele ondersteuning van ons kantoor in Hoofddorp. Reageer op onze vacatures en wie weet word jij onze nieuwe makelaar.

Lees verder

Onze verkochte woningen

Om een indruk te geven van de vele woningen die wij inmiddels hebben verkocht, hebben we een overzicht samengesteld. Bekijk de grote verscheidenheid van onze verkochte woningen. Van villa's tot eengezinswoningen. Van knusse appartementjes tot superpenthouses.

Lees verder

Actuele woningmarktcijfers van de Haarlemmermeer

De woningmarkt van de Haarlemmermeer is constant aan het veranderen. Per plaats zien we maandelijks huizenprijzen variëren. Deze prijsstijgingen en -dalingen houden wij nauwlettend bij aan de hand van actuele data. Met deze gegevens informeren wij onze klanten over de nieuwste ontwikkelingen, specifiek per plaats. Bekijk de prijsontwikkelingen van het eerste kwartaal 2023 in de Haarlemmermeer.

Lees verder

Onze partners

Onze makelaars hebben - zowel privé als zakelijk - met allerlei partijen te maken. Bekijk de selectie van onze partners die zij graag aan u voorstellen.

Lees verder

Ons landelijke netwerk

Bij RE/MAX hebben we een groot aantal vestigingen, verspreid door heel Nederland. Door onze nauwe contacten met andere kantoren kunnen we u helpen wanneer u bijvoorbeeld plannen heeft om in een ander deel van het land te wonen. De landelijke makelaars van RE/MAX staan graag voor u klaar. Maak kennis met onze zusterkantoren.

Lees verder
Naar boven