Onze voordelen

Ontdek de grote voordelen van RE/MAX Uw Makelaar Haarlemmermeer

RE/MAX Uw Makelaar biedt u vele voordelen. In een markt waar de concurrentie enorm groot is, zijn wij toch in staat om ons te onderscheiden. Wij bieden u een aantal unieke voordelen:

Zelfstandige makelaars

Bij RE/MAX Uw Makelaar is iedere makelaar zelfstandig ondernemer; u heeft dus altijd met de eigenaar van de makelaardij te maken. Onder het motto 'samen sta je sterker en nooit alleen' hebben onze makelaars zich aangesloten bij RE/MAX. In Nederland worden de RE/MAX kantoren onafhankelijk beheerd en geleid door kantooreigenaren die verantwoordelijk zijn voor de organisatie van hun kantoor. Deze zelfstandigheid zorgt ervoor dat onze makelaars altijd scherp zijn op hun service en kennis.

Kennis van de wijk

Locatie speelt een grote rol in de koop of verkoop van een woning. Daarom hebben wij de expertises van onze makelaars verdeeld op lokaal niveau. Elke makelaar kent zijn wijk op z’n duimpje. Van toekomstige bouwplannen tot waardeontwikkelingen van woningen, ze weten precies wat er speelt. Hierdoor krijgt u antwoorden op vragen als:

 • Hoe zit het met winkels, scholen en bijvoorbeeld sportgelegenheden?
 • Hoe zit het met openbaar vervoer of uitvalswegen?
 • Wat voor activiteiten worden er vanuit de wijk georganiseerd?
 • Hoe zit het met het ophalen van vuilnis?
 • Heeft u in dit gebied een parkeervergunning nodig?
 • Heeft u een vergunning nodig als u iets wilt verbouwen in, aan of om het huis?
 • Wat voor ontwikkelingen staan er op stapel?

Voor deze en vele andere typisch wijkonderwerpen kunnen we u direct informeren.

Kracht van de groep

RE/MAX is de grootste makelaarsorganisatie ter wereld met meer dan 120.000 makelaars. Wij werken met zelfstandige makelaars voor koop en verkoop van onroerend goed. De kracht van de groep in combinatie met de kennis van het individu maakt onze dienstverlening uniek. Voor u betekent het vooral een grote belangstelling voor uw wensen en uw woning bij verkoop; een scherpe onderhandeling en een enorme expertise bij aankoop van uw woondroom. Groot geworden door klein te blijven! Lees meer over RE/MAX

Meer dan Haarlemmermeer

We hebben veel kennis van de huizenmarkt in omliggende gemeenten zoals Haarlem.

Korte lijnen 

We gaan efficiënt en snel voor u aan de slag. Doordat we korte lijnen hebben in ons netwerk, zijn we in staat om snel te schakelen met u en andere betrokken partijen. Ook als u bijvoorbeeld een woning wilt aan of verkopen in een ander gedeelte van Nederland kunnen wij u middels ons landelijk dekkend netwerk bijstaan.

Wereldwijd netwerk 

Wij maken deel uit van RE/MAX, een wereldwijd netwerk met een bewezen succesformule die al 45 jaar aan de top van de onroerend goed markt staat. Dit is bijvoorbeeld handig voor expats die hier een woning zoeken maar ook zeker als u een woning wilt aan of verkopen in het buitenland.

Promotiemiddelen 

We hebben tegenwoordig een groot aanbod van promotiekanalen om uw woning optimaal in de schijnwerpers te zetten. Zo maken we onder andere gebruik van flyers, brochures, social media als bijvoorbeeld Facebook, Instagram en LinkedIn maar ook, Funda, JAAP, YouTube, Google adwords en andere advertentie mogelijkheden. Het internationale netwerk van RE/MAX zorgt daarnaast voor een optimale online vindbaarheid van uw woning, dit is uniek in de markt.

Up-to-date 

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de Huizenmarkt worden onze makelaars continu bijgeschoold op speciale conferenties en trainingen.

Keurmerken en certificaten

RE/MAX Uw Makelaar is aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI), SCVM en VBO Makelaar. U bent in goede handen bij uw RE/MAX makelaar.

Ervaren makelaars 

U heeft altijd contact met één makelaar. Van het begin tot het eind is het dezelfde makelaar die u in het traject begeleidt.

Alles onder één dak

Alle aspecten van de huizenmarkt hebben wij in huis, met specialisten op het gebied van aankoopverkoop en taxatie.

Altijd bereikbaar 

Uw makelaar staat altijd voor u klaar. Omdat wij lokaal te werk gaan, weet u precies wie uw makelaar is en hoe u uw makelaar bereikt. Wij hebben één doel voor ogen en zijn 24/7 bereikbaar. Afspraken en bezichtigingen in het weekend of ’s avonds. Geen probleem voor RE/MAX Uw Makelaar.

Kortom, daarom RE/MAX Haarlemmermeer

Onze klanten kiezen voor:

 • Diepgaande kennis en grote ervaring van de woningmarkt in uw woonomgeving
 • Unieke marktbenadering 
 • Wijkgerichte aanpak, uw makelaar ontgaat niets en is op de hoogte van alle ontwikkelingen
 • Onze makelaars zijn zelfstandige ondernemers
 • Altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren
 • Lid van de grootste makelaarsorganisatie ter wereld
 • Optimaal bereik van uw woning, nationaal en internationaal
 • Up-to-date kennis
 • Alle onroerend goed service onder één dak
 • Keurmerken en certificaten
 • Marketing maar dan anders, de service verlening stopt niet bij een overdracht.

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over de voordelen van RE/MAX Haarlemmermeer? Maak dan een afspraak. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsservices. Bel 023-2100700 of e-mail naar demakelaarsvan@remax.nl dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naar boven