Bieden op een huis

Samen op weg naar de beste prijs, tegen de beste voorwaarde

U heeft één van onze makelaars die u bijstaat in de aankoop van uw nieuwe woondroom. U heeft inmiddels een huis op het oog, de vraagprijs lijkt redelijk. Toch wilt u zeker weten dat u niet teveel betaalt, wij helpen u tot de beste prijs te komen, tegen de beste voorwaarde.

Kennis van de wijk, dorp of stad

Met onze kennis van de wijk, dorp of stad en prijsontwikkeling van de woningen weten wij wat een woning waard is. Wij verzorgen het hele biedproces en maken samen met u een plan “zonder plan, geen succes”

Hoe bepalen wij het juiste bod

We verzamelen de juiste objectgegevens, controleren alle beschikbare stukken, doen de kadastrale recherche en kijken naar referentie panden die momenteel te koop staan of recentelijk verkocht zijn. Wanneer dit traject doorlopen is kunnen wij u van een gedegen advies voorzien.

Onderhandelingen

Wanneer er overeenstemming is over de strategie zal uw makelaar contact opnemen met de verkopend makelaar en een bod uitbrengen. Vervolgens onderhoud uw makelaar nauw contact met u over de voortgang van de onderhandeling en adviseert over het verloop van het biedproces.

Wanneer uw bod is geaccepteerd informeren wij u natuurlijk direct met dit geweldige nieuws!

Maak een afspraak 

Wilt u een huis kopen? Maak dan een afspraak. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsservices. Bel 023-2100700 of e-mail naar demakelaarsvan@remax.nl dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naar boven