Onze 10 zekerheden bij aankoop van uw woondroom

Waar staat RE/MAX Uw Makelaar voor?

1 Service naar uw behoeften 

Uw wensen zijn voor ons de fundering waar wij op bouwen. Als zelfstandig ondernemers zijn we zeer flexibel en bereid u in ieder opzicht zo goed mogelijk van dienst te zijn. “Service is geen woord, het is een beleving”.

2 Kwaliteit

U heeft besloten een woning te kopen, wat verwacht u dan van een makelaar? Juist; kwaliteit, integriteit, de beloofde service en uw woning aangekocht tegen de best mogelijke prijs en voorwaarde. Bij RE/MAX Uw Makelaar staan wij garant voor al deze zaken, de makelaar die bij u aan tafel zit gedurende het eerste gesprek zal u in het gehele traject begeleiden en zal alle zaken van de bezichtigingen tot de sleuteloverdracht zelf doen. We krijgen vaak de opmerking van onze klanten dat onze service zelfs verder gaat dan wat we hebben beloofd en hier zijn wij erg trots op.

3 Betrokkenheid

Een woning verkopen of aankopen is een van de belangrijkste beslissingen die mensen nemen in hun leven. Dan wilt u toch ook graag een makelaar naast u hebben staan die betrokken is en snapt hoe belangrijk dit voor u is? Onze makelaars doen iedere dag niets anders dan woningen aan en verkopen maar houden altijd voor ogen hoe speciaal dit proces is voor onze klanten. Onze betrokkenheid stopt dan ook niet om 17uur, wij staan ook voor u klaar in de avond en het weekend. Want laten we eerlijk zijn “sommige zaken kunnen niet wachten”.

4 Afspraken nakomen

Niet bijzonder en heel gewoon wat ons betreft. Het nakomen van afspraken is voor u en voor ons heel erg belangrijk en staat dan ook hoog in het vaandel.

5 Bezichtigingen

In de hectische maatschappij waar we in leven heeft iedereen het druk en lukt het u niet altijd om gedurende de dag een woning te bezichtigen. RE/MAX Uw Makelaar begrijpt dit als geen ander. We bieden dan ook de mogelijkheid om in de avond of het weekend een woning samen met ons te bezichtigen. “Houd u er rekening mee dat een eventuele bezichtiging in de avond of in het weekend wel afhankelijk is van de mogelijkheden die de verkoper van de woning biedt”.

6  Persoonlijke en open communicatie

Wij zetten ons op een persoonlijke en transparante manier in om u te begeleiden. Door helder, eerlijk en duidelijk te communiceren, we laten niets aan het toeval over en betrekken u bij ieder stap.

7 Lokale kennis

Wij hebben veel ervaring in de lokale markt en weten precies wat er speelt. Daarnaast houden we niet alleen onze lokale kennis op niveau, we zorgen er ook voor dat onze makelaars op de hoogte blijven van de ontwikkelingen door middel van trainingen, permanente educatie, workshops en conventies. “Kennis is macht, kennis delen is kracht”.

8 Marketingplan

Wij maken gebruik van een marketing- en stappenplan, aangepast op uw situatie waardoor de focus op het resultaat optimaal blijft. 

9 Betrouwbaar

Wij zetten ons maximaal in voor uw belang en nemen onze verantwoordelijkheid serieus. U kunt op ons vertrouwen.

10 Grotere kans van slagen

Wanneer u een aankoopmakelaar naast u heeft staan wordt u als partij serieuzer genomen en is u kans van slagen groter.

 

Maak een afspraak

Wilt u een huis kopen? Maak dan een afspraak. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsservices. Bel 023-2100700 of e-mail naar demakelaarsvan@remax.nl dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naar boven