Nieuw-Vennep

Nieuw-Vennep

Wonen op een toplocatie, dat is Nieuw-Vennep

Nieuw-Vennep is een geliefde woonplaats en terecht. Het is een dorp waar je je snel thuis voelt en waar het voor opgroeiende kinderen heerlijk toeven is. Onze makelaars zijn actief in heel Nieuw-Vennep en tonen u graag de woonkansen groene en ruime gemeente. 

Sport en scholen

Getsewoud heeft wérkelijk alle faciliteiten die u zich maar kunt wensen. Het ligt slechts 10 fietsminuten van het treinstation en de busbaan brengt je tot het Leidseplein in Amsterdam. De woningen zijn gebouwd van 1998 tot heden. In de directe omgeving liggen de basisscholen ’t Joppe, Bommelstein, De Ark, Merlijn, Opmaat, de Boog, Breedenborgh, Venne. Ook zijn er diverse buitenschoolse opvangen en de middelbare school HVC. De Hockeyclub De Kikkers, Vennepse Tennisvereniging, FCVVC de voetbalclub en JumpXL staan garant voor sportieve en sociale contacten in de wijken.

Alles in de buurt

In de wijk Getsewoud zijn allerlei traditionele buurtwinkels waaronder een keurslager, bakker, bloemenwinkel, drankenwinkel en een kaaswinkel. In het winkelcentrum kun je terecht voor supermarkten, een kledingwinkel, drogisterijen en restaurants. Alle gemak binnen handbereik. Ook is het Venneperhout een heerlijke plek om te wandelen en via de N207, Driemerenweg, de noordelijke randweg en de snelwegen is Nieuw-Vennep erg goed te bereiken.

Groen en actief

Kindvriendelijk, groen, rustig, fietsen, sociaal, betrokkenheid, dat zijn kernwoorden die Nieuw-Vennep omschrijven. Luieren, spelen, picknicken of wandelen met de hond in het Venneperhout. Het kan allemaal vanuit de eigen ‘achtertuin’. Het Activiteiten Team Getsewoud organiseert activiteiten voor jong en oud. Een ijsbaan, parkfeesten, kinder- carnaval: elke keer is weer wat anders te beleven. Het team bestaat uit vrijwilligers die zich inzetten voor hun wijk.

Toekomstige ontwikkelingen

PARK21 is een plek waar stad en land elkaar ontmoeten. Met een oppervlak van maar liefst 1.000 hectare, wordt PARK21 hét groene, recreatieve centrum van de Haarlemmermeer en een aantrekkelijke bestemming in de regio. Het is bedoeld voor vertier en vermaak maar ook voor rust en ontspanning. In Nieuw-Vennep West zal begin 2020 een besluit worden genomen over de woningbouw aan de westkant van Getsewoud met volop ruimte voor wonen aan het landschap.

Waarde woningen

Nieuw-Vennep is zeer geliefd. In de diverse wijken zijn de woningen in verschillende stijlen gebouwd. Via de buurtapp Nextdoor, die actief wordt gebruikt, vinden vele baasjes weer hun kat, wordt er ‘gekookt voor de buurt’, wordt er gewaarschuwd voor ‘niet pluis-situaties’ en wisselen vele items van eigenaar.

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in Nieuw-Vennep? Maak dan een afspraak met een van onze makelaars. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten voor deze omgeving.

Naar boven