Recensies

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij de koop of verkoop van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Goudplaat 124, Hoofddorp

    Altijd bereid om onze vragen te beantwoorden

    Wij hebben het contact met deze makelaar als erg prettig ervaren. De makelaar hield ons goed op de hoogte en was altijd bereid om onze vragen te beantwoorden en nam hiervoor alle tijd. Deze makelaar bevelen we van harte aan.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Grote Belt 32, Hoofddorp

    Very helpful in giving advice

    Agnes has been very helpful in giving advice and been with us for viewings. She helped us for end to end process smoothly with suggestions. Lucky to have got the first house we viewed. I rate Agnes highest.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Schuilenburg 61

    Met Dennis hadden we het niet beter kunnen treffen

    Het valt niet mee om in Amsterdam op te groeien en dan Amsterdam te verlaten als gezin. Wij vinden dat een nieuw thuis vinden, begint met een goede makelaar. Met Dennis hadden we het niet beter kunnen treffen. Zijn kennis en kunde heeft ons door het hele proces alleen maar voordeel opgeleverd. Door zijn bekendheid met Hoofddorp weet Dennis veel te vertellen over de verschillende buurten zodat j...

    Lees verder

  • Sparresholm 37

    Na een super goede voorbereiding heeft ons huis heel goed op de markt gelegen!

    De verkoop van ons huis ging super snel. Na een super goede voorbereiding heeft ons huis heel goed op de markt gelegen! Bij een tegenslag deed Dennis er alles aan om te zorgen dat wij sterk stonden en hielp ons daar heel goed mee. Dennis, onwijs bedankt voor je hulp we hebben er super veel aan gehad!

    Lees verder

  • De Fruittuinen 87, Hoofddorp

    Het huis is snel en tegen een nog hogere prijs verkocht

    Dennis de Haan heeft de verkoop van deze woning (uit een nalatenschap) uitstekend begeleid: het is een wat aparte woning, maar met z'n deskundige, bouwtechnische kijk en adviezen is het huis snel en tegen een nog hogere prijs verkocht. Dank!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Boschplaat 72, Hoofddorp

    Eerlijk en geeft goede begeleiding in het verkooptraject

    Fijne makelaar, goede service. Huis was snel verkocht dus wat wil je nog meer. Dennis is ook eerlijk en geeft goede begeleiding in het verkooptraject. Service stopt niet bij de deur maar gaat verder als alleen een te koop bord in de tuin plaatsen. Geeft ook tips en aandachtspunten als er kijkers zijn geweest zodat je ook optimaal benut om je huis te verkopen. Echt een aanrader dus!
    Dennis n...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Altius 13 Hoofddorp

    Hele fijne samenwerking

    Dennis heeft ons prima geholpen en was altijd meedenken en heeft ons ten alle tijden geholpen. Hele fijne samenwerking met Remax in het bijzonder met Dennis.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Charta 77-Vaart 32 Haarlem

    Heeft alles op alles gezet voor de beste deal

    De makelaar neemt alle tijd voor je, ook werden we goed op de hoogte gehouden over de gang van zaken, nam na elke dag van bezichtigingen even de tijd om te bellen en te vertellen hoe het was gegaan. Vriendelijk en gaat zeer grondig te werk. Heb achteraf ook echt het gevoel dat hij alles op alles heeft gezet om ons de beste deal te kunnen bezorgen.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Calypso 20, Nieuw-Vennep

    Dennis zit overal bovenop en laat niks aan het toeval over

    Middels vrienden bij Dennis uitgekomen als aankoopmakelaar en ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze. Dennis zit overal bovenop en laat niks aan het toeval over. Daarnaast is hij fair en houdt je continue op de hoogte van de ontwikkelingen. Het hele aankoopproces is mede door zijn inbreng voorspoedig verlopen.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Schoonenburgsingel 106, Hoofddorp

    Een echte doener en meedenker

    Ik kan Dennis de Haan van RE/MAX zeker aan iedereen aanbevelen. Een echte doener en meedenker en voor welke partij hij ook werkt, hij zet zich in voor de volle 100%. Wij zijn echt super blij met Dennis

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Engelenburg 359, Haarlem

    Helpt je goed met elke stap

    Hij staat altijd voor je klaar, en helpt je goed met elke stap die je maakt. Het heeft even mogen duren maar het is eindelijk gelukt! Bedankt maatje!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Van Kootenstraat 24, Hoofddorp

    Al die tijd goed contact gehouden

    Het contact verliep zeer goed. Het hele proces heeft al met al ruim twee jaar geduurd maar is al die tijd goed verlopen. We hebben al die tijd goed contact gehouden en werden geregeld op de hoogte gehouden voor wat betreft de huizenmarkt.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Waddenweg 233, Hoofddorp

    Een fijne persoonlijke aanpak

    Dennis de Haan van RE/MAX makelaars heeft mij zeer goed geholpen met het verkoop van mijn appartement. Een fijne persoonlijke aanpak en altijd bereid om te helpen daar waar nodig is. Hij is heel duidelijk in zijn communicatie, kan goed luisteren, en is ook erg vriendelijk. Top makelaar, kan iedereen hem aanraden!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Professor van der Scheerstraat 237, Haarlem

    Zeer goede service, goede communicatie en uitermate secuur.

    Dennis heeft mij perfect geholpen met de aankoop van mijn woning. Zeer goede service, goede communicatie en uitermate secuur. De nauwkeurigheid waarmee hij te werk ging, verdient zeker 5 sterren (zelfs nog een fout in het koopcontract eruit gehaald wat de notaris niet had gezien).

    Recensie door Gina ter Elst

    Lees verder

  • Kooimeerstraat 6, Hoofddorp

    Zeer deskundig en zeer behulpzaam

    Dennis is een topmakelaar. Zeer deskundig en zeer behulpzaam tijdens het gehele traject. Prettige manier van communiceren en fantastisch bereikbaar. Kortom: Een aanrader!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Sem Dresdenlaan 37, Hoofddorp

    Houdt zich aan de afspraken

    Deskundig, houdt zich aan de afspraken, korte communicatielijnen, doortastend. Prettig persoonlijk contact.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Spieringweg 1220, Zwaanshoek

    Dennis de Haan duikt erop en laat het niet meer los

    Super goede dienstverlening ontvangen van RE/MAX. Zeer professioneel en een hoge vakkundigheid. Dhr. Dennis de Haan duikt erop en laat het niet meer los tot alles in orde is. Een absolute aanrader wanneer u onroerend goed wilt aan of verkopen.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Delftlaan 279 1 Haarlem

    Betrouwbare makelaar die zich echt inzet

    Dennis is een betrouwbare makelaar die zich echt inzet voor de verkoop van je woning. Laag drempelig contact en goed bereikbaar.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Koeteburg 51, Rijsenhout

    Kan hem iedereen aanraden!

    Zeer goede makelaar. Kan hem iedereen aanraden! Heeft ons goed begeleid bij het zoeken en aankopen van onze eerste woning!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Egholm 16, Hoofddorp

    Extremely helpful and understanding

    Dennis was an excellent agent! With us being overseas, he took charge and was extremely helpful, available, and understanding. Would recommend 100%!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

Naar boven