Recensies

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij de koop of verkoop van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Lettenburg 9, Hoofddorp

    Ze kende de markt en stelde realistische doelen

    Agnes is een enthousiaste en vriendelijke makelaar. Ze kende de markt en stelde realistische doelen voor maar stond ook open voor onze meningen en input. Alles gebeurde in overleg en ze was nooit pushy als wij een ander idee hadden. Wij woonden niet in het pand en als er reparaties moesten gebeuren was Agnes altijd bereid eea te regelen en reparateur binnen te laten. Dit scheelde ons reis...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Robert Kochlaan 414 Haarlem

    Hij nam er echt de tijd voor

    Ik heb in eerste instantie een andere makelaar gehad, maar deze was al snel gestopt (uit het ambt) en daarna kreeg ik een vervanger. Dit ging wat moeizaam. Gelukkig heb ik daarna de juiste getroffen; Dennis de Haan! Hij heeft veel tijd voor mij genomen om mijn wensen goed in kaart te brengen. Hij nam er echt de tijd voor. Ik had echt het gevoel dat we het samen deden. Er was sprake van een echt...

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Schuilenburg 61

    Met Dennis hadden we het niet beter kunnen treffen

    Het valt niet mee om in Amsterdam op te groeien en dan Amsterdam te verlaten als gezin. Wij vinden dat een nieuw thuis vinden, begint met een goede makelaar. Met Dennis hadden we het niet beter kunnen treffen. Zijn kennis en kunde heeft ons door het hele proces alleen maar voordeel opgeleverd. Door zijn bekendheid met Hoofddorp weet Dennis veel te vertellen over de verschillende buurten zodat j...

    Lees verder

  • Koeteburg 51, Rijsenhout

    Kan hem iedereen aanraden!

    Zeer goede makelaar. Kan hem iedereen aanraden! Heeft ons goed begeleid bij het zoeken en aankopen van onze eerste woning!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Irene Vorrinkstraat 153, Hoofddorp

    Door jouw inzicht en onderhandelingen heb ik mijn droomhuis kunnen aankopen

    Dennis is een man van afspraak is afspraak. Let zeer goed op de details, kent de markt enorm goed, houdt je over het gehele proces zeer goed op de hoogte. Heeft zeer veel kennis van de “papierwinkel" die bij een huis kopen komt kijken en mist niets wat belangrijk is. Dennis is in staat om zonder roze bril naar een huis te kijken en objectief advies te geven. En daarnaast is het een opgewe...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Musholm 121, Hoofddorp

    Super fijne en kundige makelaar

    Super fijne en kundige makelaar. Hielp zelfs vanaf zijn vakantie adres mee met de koop van onze woning. Altijd bereikbaar en bereid te helpen en advies te geven. Wij zouden hem aan iedereen aanraden. Het is een topper!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Schoonenburgsingel 106, Hoofddorp

    Een echte doener en meedenker

    Ik kan Dennis de Haan van RE/MAX zeker aan iedereen aanbevelen. Een echte doener en meedenker en voor welke partij hij ook werkt, hij zet zich in voor de volle 100%. Wij zijn echt super blij met Dennis

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Vosholstraat 38, Ter Aar

    Alles uit handen kunnen geven

    Dennis heeft ons vanaf het begin geholpen! Alles uit handen kunnen geven. Zo fijn gevoel is dat. Dennis is een topper. Dankjewel voor de begeleiding van A tot Z!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Sillemstraat 17, Haarlem

    Kort gezegd. Hij is de beste.

    Kort gezegd. Hij is de beste. Vakman, gedreven, goed voorbereid, altijd bereikbaar en beantwoordt al je vragen.

    Recensie door Dhr. Rene

    Lees verder

  • Giessenburg 12

    He is very professional and always to help in whatever way he could.

    Dennis de Haan helped us with our first house purchase. He is very professional and always to help in whatever way he could. His experience and his insights about the property is all amazing and accurate. He made everything clear and gave us lot of tips. I recommend Dennis and remax for anyone who wish to have a lasting experience.

    Lees verder

  • Mandeveld 12, Nieuw-Vennep

    Communicatie verloopt vlot, snel en zelfs 's avonds reageert hij

    Dennis is een top makelaar. Hij heeft ons zowel bij de aankoop als bij de verkoop begeleidt. Communicatie verloopt vlot, snel en zelfs 's avonds reageert hij op eventuele vragen. Reageert snel! Wij zijn super tevreden met jouw begeleiding. Bij Dennis moet je zijn!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Grote Belt 32, Hoofddorp

    Very helpful in giving advice

    Agnes has been very helpful in giving advice and been with us for viewings. She helped us for end to end process smoothly with suggestions. Lucky to have got the first house we viewed. I rate Agnes highest.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Gran Paradiso 11, Amsterdam

    Luisterde goed naar onze wensen

    Dennis de Haan van RE/MAX is een prima en kundig makelaar. Communicatie is heel goed, hij overlegde alles en luisterde ook goed naar onze wensen en mogelijkheden. Wij kunnen hem dan ook voor de volle 100% aanraden!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Dassenbos 151, Hoofddorp

    Dennis houdt alles overzichtelijk voor ons

    Vriendelijk, secuur en meedenkend. Een echte topper! Dennis houdt alles overzichtelijk voor ons en pakt lekker door!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Willemsbos 202, Hoofddorp

    The best real estate agent I've ever worked with.

    Dennis is the best real estate agent I've ever worked with until today. He is very friendly, trustworthy and supportive of your interests. He is always on the lookout for potential risk areas and makes sure that all risk are covered and properly addressed before moving forward with the sales process. I would definitely recommend him and look forward to working with him again!

    Recensie door Dhr. Burak Asar

    Lees verder

  • Planetenplein 1 Haarlem

    Gaat echt tot het uiterste

    Een Makelaar die echt met je meedenkt! Hele goede service en veel kennis van zaken in de markt. Gaat echt tot het uiterste om de klanten te bedienen en communicatie en onderhandeling verliepen erg goed. Als je een makelaar zoekt die het gemakkelijst en beste een huis voor je kunt aan- en verkopen, zoek niet verder..

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Birkholm 15, Hoofddorp

    Beste makelaar die je kan vinden in wijde omgeving!

    Beste makelaar die je kan vinden in wijde omgeving! Alles wat je moet, kan en wil verwachten van een deskundige makelaar, dat krijg je bij RE/MAX onder leiding van Dennis de Haan. Ik kan een ieder dan ook deze aanraden voor aankoop en natuurlijk ook verkoop van je woning. Zelfs als je eerst advies wilt hebben, maar nog niet zeker bent van je keuze, staat RE/MAX voor je klaar.

    Recensie door Dennis & Emily ten Brink

    Lees verder

  • Juweelstraat 17 Alphen aan den Rijn

    Goed gecommuniceerd en geregeld

    Alles werd goed gecommuniceerd en geregeld. Was bereid buiten het zoekgebied mee te gaan naar bezichtigingen en heeft de deal goed gesloten en zelfs nog 5000 euro van de prijs af kunnen krijgen.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • De Fruittuinen 87, Hoofddorp

    Het huis is snel en tegen een nog hogere prijs verkocht

    Dennis de Haan heeft de verkoop van deze woning (uit een nalatenschap) uitstekend begeleid: het is een wat aparte woning, maar met z'n deskundige, bouwtechnische kijk en adviezen is het huis snel en tegen een nog hogere prijs verkocht. Dank!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Graan voor Visch 16207, Hoofddorp

    Binnen een week was het huis verkocht

    Allemaal tienen want alles is super verlopen! De bezichtigingen verliepen super en binnen een week was het huis verkocht.

    Recensie door Dhr. Sam

    Lees verder

Naar boven