Recensies

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij de koop of verkoop van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Montreallaan 60 Nieuw-Vennep

    Enthousiast, vriendelijk en deskundig

    Fijn contact. Enthousiast, vriendelijk en deskundig. Beveel het iedereen aan om met deze makelaar in zee te gaan.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Norholm 72

    Huis goed verkocht zeer tevreden. Absolute aanrader.

    Ik lag in scheiding dat was ook de reden om de woning te verkopen. Dennis ging daar heel professioneel mee om en hield goed rekening met deze toch lastige situatie. Huis goed verkocht zeer tevreden. Absolute aanrader. En zeker geen van 9 tot 17 mentaliteit echt super !

    Lees verder

  • Betje Wolffstraat 26, Hoofddorp

    Een betere makelaar kun je je niet wensen!

    Dennis de Haan van RE/MAX bewijst wat mij betreft dat een goede makelaar geen geld kost, maar heel veel geld oplevert. Of het nou om een koop of een verkoop gaat (bij ons heeft hij beiden gedaan). Alles tot in de puntjes verzorgt, altijd bereikbaar, het werk dat hij uit je handen neemt, de tips om je huis voor de beste prijs te verkopen, hoe actief hij is als er een huis te koop staat die je gr...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Oksholm 203, Hoofddorp

    Op het juiste moment ons bod uitgebracht

    Door onze specifieke zoekopdracht was dit geen eenvoudige opdracht voor RE/MAX. Maar zij zijn doortastend te werk gegaan en hebben op het juiste moment en met het juiste afweging ons bod uitgebracht en ons aan het gewenste appartement geholpen.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Zandenburg 13 Hoofddorp

    Uiterst deskundig in de adviezen en heel plezierig in omgang

    Dennis de Haan van RE/MAX makelaardij is een  professionele makelaar welke zich in vele opzichten positief onderscheidde: snelle reactie, grote betrokkenheid, veel enthousiasme, accuratesse, heldere communicatie. Stipt in het maken maar vooral ook nakomen van afspraken, en daarbij uiterst deskundig in de adviezen en heel plezierig in omgang. Al met al een hele positieve ervaring en een aanrader...

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Schildgronden 37, Hoofddorp

    Supermakelaar!

    Dennis de Haan is in mijn ogen een supermakelaar! De communicatie verliep uitstekend en kon niet beter. Als er vragen waren of dingen moesten besproken worden was er altijd goed en duidelijk overleg. Hij is echt een topmakelaar met verstand van zaken.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Carolineburg 53 Hoofddorp

    Great collaboration with great final results

    Outstanding agent, with excellent knowledge of the market, the area. Solid advice given, and we had a great collaboration with great final results. I strongly recommend!

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Grote Belt 32, Hoofddorp

    Very helpful in giving advice

    Agnes has been very helpful in giving advice and been with us for viewings. She helped us for end to end process smoothly with suggestions. Lucky to have got the first house we viewed. I rate Agnes highest.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Vivaldisingel 119, Nieuw-Vennep

    Absoluut de juiste keuze

    Ik kan RE/MAX - Dennis de Haan van harte aanbevelen als makelaar. Het contact met hem verliep uitstekend vanaf het begin. Wat Dennis echt onderscheidt, is zijn aandacht voor detail van het huis en zijn betrouwbaarheid. Hij is eerlijk en transparant gedurende het hele proces, wat enorm geruststellend is tijdens zo’n belangrijke beslissing als het verkopen van een huis. Dennis ...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Grote Belt 32, Hoofddorp

    Clear and timely communication

    Agnes is very knowledgeable. Clear and timely communication is the key. We got the first house we bid with Agnes. So very happy. Recommend Agnes for end to end consulting and advise.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Cabralstraat 5K, Amsterdam

    Zeer goed begeleid tijdens het hele proces

    We hebben heel fijn contact gehad met onze makelaar Fleur. Ze heeft ons zeer goed begeleid tijdens het hele proces met goede kennis van zaken.  

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Boschplaat 72, Hoofddorp

    Eerlijk en geeft goede begeleiding in het verkooptraject

    Fijne makelaar, goede service. Huis was snel verkocht dus wat wil je nog meer. Dennis is ook eerlijk en geeft goede begeleiding in het verkooptraject. Service stopt niet bij de deur maar gaat verder als alleen een te koop bord in de tuin plaatsen. Geeft ook tips en aandachtspunten als er kijkers zijn geweest zodat je ook optimaal benut om je huis te verkopen. Echt een aanrader dus!
    Dennis n...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Sparresholm 37

    Na een super goede voorbereiding heeft ons huis heel goed op de markt gelegen!

    De verkoop van ons huis ging super snel. Na een super goede voorbereiding heeft ons huis heel goed op de markt gelegen! Bij een tegenslag deed Dennis er alles aan om te zorgen dat wij sterk stonden en hielp ons daar heel goed mee. Dennis, onwijs bedankt voor je hulp we hebben er super veel aan gehad!

    Lees verder

  • Graan voor Visch 15712, Hoofddorp

    Agnes heeft veel meer gedaan dan zij contractueel verplicht was

    Bijzonder goed en vriendelijk contact. Agnes heeft veel meer gedaan dan zij contractueel verplicht was. Prima begeleiding bij de verkoop van mijn woning en garage.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Professor van der Scheerstraat 237, Haarlem

    Zeer goede service, goede communicatie en uitermate secuur.

    Dennis heeft mij perfect geholpen met de aankoop van mijn woning. Zeer goede service, goede communicatie en uitermate secuur. De nauwkeurigheid waarmee hij te werk ging, verdient zeker 5 sterren (zelfs nog een fout in het koopcontract eruit gehaald wat de notaris niet had gezien).

    Recensie door Gina ter Elst

    Lees verder

  • Raamsingel 10, Haarlem

    De beste makelaar die u zich kunt wensen

    RE/MAX Uw Makelaar Haarlemmermeer, de beste makelaar die u zich kunt wensen. Van de bezichtiging, het doorspitten van alle documentatie tot aan de onderhandelingen, zijn zij geweldig!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Allegondahoeve 64 Hoofddorp

    Hij nam de tijd om ons huis aan de aspirant kopers aan te prijzen

    Het contact met de makelaar was goed. Hij is professioneel, enthousiast en hulpvaardig. Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren. Hij nam de tijd om ons huis aan de aspirant kopers aan te prijzen. Al met al een goede ervaring.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Sillemstraat 17, Haarlem

    Kort gezegd. Hij is de beste.

    Kort gezegd. Hij is de beste. Vakman, gedreven, goed voorbereid, altijd bereikbaar en beantwoordt al je vragen.

    Recensie door Dhr. Rene

    Lees verder

  • Langemoor 12 Nieuw-Vennep

    Duidelijke mening bij de bezichtiging

    Drie keer was scheepsrecht. De expertise en gedrevenheid van Dennis gaf de doorslag om ons droomhuis te kunnen kopen. We hebben bewust gekozen om een aankoop makelaar in te schakelen want dat vraagt de markt nu zeker. Dennis heeft laten zien hierin heel gedreven en vakkundig te zijn. Altijd bereikbaar, goed voorbereid en geeft ook een duidelijke mening bij de bezichtiging en aankoop van het hui...

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Kooimeerstraat 6, Hoofddorp

    Zeer deskundig en zeer behulpzaam

    Dennis is een topmakelaar. Zeer deskundig en zeer behulpzaam tijdens het gehele traject. Prettige manier van communiceren en fantastisch bereikbaar. Kortom: Een aanrader!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

Naar boven