Fleur van der Vegt

Makelaar voor de Haarlemmermeer

Bel of WhatsApp 06 34634427 of e-mail naar fleurvandervegt@remax.nl

Fleur van der Vegt is een enthousiaste en gedreven makelaar met passie voor het vak. Na ruime werkervaring in de makelaardij heeft Fleur gekozen voor het zelfstandig ondernemerschap bij RE/MAX Uw Makelaar. Met haar kennis en expertise helpt ze onze klanten graag bij de aan- en verkoop van hun woning in de Haarlemmermeer en omstreken. Maak kennis met Fleur.

Sterke band met Hoofddorp

Fleur: “Ondanks dat ik een echte Haarlemse "mug" ben, heb ik een sterke band met Hoofddorp. Ik heb hier gewoond en op school gezeten, waardoor ik de stad en haar omgeving als geen ander ken. Hierdoor was de keuze snel gemaakt om aan de slag te gaan bij dit dynamische en positieve kantoor.”

Altijd bereikbaar

“Met een frisse en klantgerichte benadering geloven wij in het creëren van een gevoel, een beleving die perfect moet zijn. Wij bieden een complete service waarbij uw vragen nooit onbeantwoord zullen blijven. Ook buiten kantooruren en in de weekenden staan wij voor u klaar, omdat wij begrijpen dat uw behoeften niet altijd binnen de reguliere tijden vallen.”

Stapje extra zetten

“Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke aanpak en overtuiging. Ik begrijp dat elke (ver)koop van een woning uniek is, en ik luister dan ook aandachtig naar uw wensen en behoeften. Door met u mee te denken en net dat stapje extra te zetten, komen we samen tot het beste resultaat!”

Anderen over Fleur van der Vegt:

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Naar boven