Femke de Vries

Verkoopstylist en fotograaf

Ons teamlid Femke de Vries is onze vaste verkoopstylist en fotograaf. Met haar gedreven instelling en vakkundige aanpak zorgt ze ervoor dat uw woning perfect wordt gepresenteerd. Maak kennis met Femke. 

Kenner van Hoofddorp

Femke: “Ik woon al mijn hele leven in Hoofddorp. In de wijk Kalorama ben ik opgegroeid en na het Kaj Munk College te hebben afgerond heb ik FC Style opgezet. Daarna ben ik naar de wijk Skagerrak verhuisd, dichtbij het Centrum en het Haarlemmermeerse bos. Een ideale plek! Hier woon ik heerlijk met mijn man en onze twee kinderen.”

Verkoop start met styling

“Het is gebleken dat een goede woningverkoop start met verkoopstyling, of de woning nu strak en netjes is of gedateerd en vol. Ter voorbereiding op de verkoop is het verkoopstylingbezoek cruciaal. Aangezien de foto’s en de film (de online presentatie) de eerste kennismaking is met de woning moet die optimaal zijn. Uw woning wordt door ons aandachtig bekeken vanuit een commercieel en professioneel oogpunt en samen met u zorgen wij voor een optimale woningpresentatie.”

Een nieuwe thuis

“Hoe gaan wij te werk? Gedurende een bezoek van 1 uur zullen wij met u de woning doorlopen. Belangrijk hierbij is dat uw woning voor een zo groot mogelijk publiek aantrekkelijk wordt. Wij kijken naar de opstelling van de meubels, kleurgebruik en verlichting en geven u tips en adviezen zodat uw woning zo goed mogelijk gepresenteerd zal worden. Uw woning moet voor de potentiële koper gaan voelen als zijn of haar nieuwe thuis.”

Presenteren voor topverkoop

“Na de styling maken we een afspraak voor de woningpresentatie. Deze wordt met veel zorg en aandacht compleet gemaakt. Denk hierbij aan foto’s, 360 graden foto’s en zelfs een bezichtigingsfilm met de makelaar. Deze wordt getoond op diverse social media kanalen, de website van RE/MAX Uw Makelaar en Funda. Wij werken samen met RE/MAX Uw Makelaar voor dit beste resultaat, om uw woning zo goed mogelijk te presenteren voor een topverkoop!”

Neem contact op

Wilt u uw huis verkopen in de Haarlemmermeer of advies over het verduurzamen van uw woning. Neem contact op voor en afspraak. Bel 023-2100700 of e-mail naar demakelaarsvan@remax.nl. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten en energie prestatie advies.

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven