RE/MAX 50 jaar!

Door op 18 April 2023

Onze moederorganisatie RE/MAX bestaat 50 jaar! Wij zijn er trots op dit lustrum te mogen vieren en willen dit jaar dan ook niet zomaar voorbij laten gaan.

Grootste makelaarsorganisatie

50 jaar geleden startten Dave en Gail Liniger met RE/MAX in Denver, Colorado. Zij hadden een duidelijke visie: het beste model voor de beste makelaars in de makelaardij. Nu, 50 jaar later, is RE/MAX actief in meer dan 110 landen en zijn we met 140.000 makelaars de grootste makelaarsorganisatie in de woningmarkt. Ook in Nederland staat RE/MAX er beter voor dan ooit: afgelopen jaar zijn we opnieuw gegroeid in marktaandeel en transacties (afgelopen 8 jaar met 26% of meer) en verwachten dat dit jaar zeker weer te doen.

Kennis en kunde

De woningmarkt is momenteel turbulenter dan ooit, met alle dynamiek en veranderingen die er plaatsvinden. Een moment waarop iedere consument veel vragen heeft en er kansen zijn op de woningmarkt die alleen met het juiste advies zijn te realiseren. Wij zien dit moment dan ook als de ultieme gelegenheid om onze kennis en kunde optimaal in te zetten. Daar is onze makelaarsorganisatie niet voor niets 50 jaar mee geworden!

Maak een afspraak

Heeft u vragen of bent u bezig met nieuwe woonplannen? Schroom dan niet om een van onze makelaars te vragen om advies. Hij of zij staat u graag te woord. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over uw woonkansen in de Haarlemmermeer.

Lees ook:
Klopt uw WOZ-waarde 2023 wel?
Tover een glimlach op het gezicht van een kind
Onze 10 zekerheden bij verkoop van uw woning
Uw huis kopen in 8 stappen
Alle blogs

Maak een afspraak 

Wilt u een huis kopen of een huis verkopen in de Haarlemmermeer? Maak dan een afspraak. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsservices. Bel 023-2100700 of e-mail naar demakelaarsvan@remax.nl dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naar boven