Recensies

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij de koop of verkoop van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Schoonenburgsingel 106, Hoofddorp

    Een echte doener en meedenker

    Ik kan Dennis de Haan van RE/MAX zeker aan iedereen aanbevelen. Een echte doener en meedenker en voor welke partij hij ook werkt, hij zet zich in voor de volle 100%. Wij zijn echt super blij met Dennis

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Betje Wolffstraat 26, Hoofddorp

    Een betere makelaar kun je je niet wensen!

    Dennis de Haan van RE/MAX bewijst wat mij betreft dat een goede makelaar geen geld kost, maar heel veel geld oplevert. Of het nou om een koop of een verkoop gaat (bij ons heeft hij beiden gedaan). Alles tot in de puntjes verzorgt, altijd bereikbaar, het werk dat hij uit je handen neemt, de tips om je huis voor de beste prijs te verkopen, hoe actief hij is als er een huis te koop staat die je gr...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Allegondahoeve 64 Hoofddorp

    Hij nam de tijd om ons huis aan de aspirant kopers aan te prijzen

    Het contact met de makelaar was goed. Hij is professioneel, enthousiast en hulpvaardig. Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren. Hij nam de tijd om ons huis aan de aspirant kopers aan te prijzen. Al met al een goede ervaring.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Juweelstraat 17 Alphen aan den Rijn

    Goed gecommuniceerd en geregeld

    Alles werd goed gecommuniceerd en geregeld. Was bereid buiten het zoekgebied mee te gaan naar bezichtigingen en heeft de deal goed gesloten en zelfs nog 5000 euro van de prijs af kunnen krijgen.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Brandaris 5, Hoofddorp

    Dennis houdt je van A tot Z op de hoogte

    Met behulp van Dennis hebben wij ons appartement verkocht. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren, Dennis is altijd bereikbaar en houdt je van A tot Z op de hoogte. Er wordt helder en duidelijk gecommuniceerd. Wij zouden Dennis aan iedereen aanbevelen.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Beyerinckstraat 11, Hoofddorp

    Hij heeft ons enorm geholpen met zowel de aankoop als de verkoop

    Dennis is een vakman. Prettig in de omgang, meedenkend met onze wensen en altijd bezig om het zo goed mogelijk voor ons voor elkaar te krijgen. Hij heeft ons enorm geholpen met zowel de aankoop als de verkoop. Als je een topmakelaar zoekt, dan moet je bij hem zijn!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Boschplaat 72, Hoofddorp

    Eerlijk en geeft goede begeleiding in het verkooptraject

    Fijne makelaar, goede service. Huis was snel verkocht dus wat wil je nog meer. Dennis is ook eerlijk en geeft goede begeleiding in het verkooptraject. Service stopt niet bij de deur maar gaat verder als alleen een te koop bord in de tuin plaatsen. Geeft ook tips en aandachtspunten als er kijkers zijn geweest zodat je ook optimaal benut om je huis te verkopen. Echt een aanrader dus!
    Dennis n...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Zandenburg 13 Hoofddorp

    Uiterst deskundig in de adviezen en heel plezierig in omgang

    Dennis de Haan van RE/MAX makelaardij is een  professionele makelaar welke zich in vele opzichten positief onderscheidde: snelle reactie, grote betrokkenheid, veel enthousiasme, accuratesse, heldere communicatie. Stipt in het maken maar vooral ook nakomen van afspraken, en daarbij uiterst deskundig in de adviezen en heel plezierig in omgang. Al met al een hele positieve ervaring en een aanrader...

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Graan voor Visch 16163 Hoofddorp

    Let op alle kleine details

    Makelaar is zeer kundig in het vak, let op alle kleine details.
    Zeker een aanrader om Remax als aankoopmakelaar aan te stellen.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Zuiddijk 75a, Zaandam

    Dennis werkt met het hart voor de klant

    Heeft veel kennis van zaken, en is secuur in de communicatie. En vooral: werkt met het hart voor de klant en met passie voor het vak. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Van Lenneplaan 64 Driehuis

    Alles werd deskundig en voortvarend aangepakt

    Professioneel dat beschrijft RE/MAX. Alles werd deskundig en voortvarend aangepakt inclusief een reparatie van het huis voor de verkoop. Het traject en werd en vlot doorlopen met een goed eindresultaat. RE/MAX (Dennis) bedankt!

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Graan voor Visch 16207, Hoofddorp

    Binnen een week was het huis verkocht

    Allemaal tienen want alles is super verlopen! De bezichtigingen verliepen super en binnen een week was het huis verkocht.

    Recensie door Dhr. Sam

    Lees verder

  • Vosholstraat 38, Ter Aar

    Alles uit handen kunnen geven

    Dennis heeft ons vanaf het begin geholpen! Alles uit handen kunnen geven. Zo fijn gevoel is dat. Dennis is een topper. Dankjewel voor de begeleiding van A tot Z!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Delftlaan 279 1 Haarlem

    Betrouwbare makelaar die zich echt inzet

    Dennis is een betrouwbare makelaar die zich echt inzet voor de verkoop van je woning. Laag drempelig contact en goed bereikbaar.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Irene Vorrinkstraat 153, Hoofddorp

    Door jouw inzicht en onderhandelingen heb ik mijn droomhuis kunnen aankopen

    Dennis is een man van afspraak is afspraak. Let zeer goed op de details, kent de markt enorm goed, houdt je over het gehele proces zeer goed op de hoogte. Heeft zeer veel kennis van de “papierwinkel" die bij een huis kopen komt kijken en mist niets wat belangrijk is. Dennis is in staat om zonder roze bril naar een huis te kijken en objectief advies te geven. En daarnaast is het een opgewe...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Mandeveld 12, Nieuw-Vennep

    Communicatie verloopt vlot, snel en zelfs 's avonds reageert hij

    Dennis is een top makelaar. Hij heeft ons zowel bij de aankoop als bij de verkoop begeleidt. Communicatie verloopt vlot, snel en zelfs 's avonds reageert hij op eventuele vragen. Reageert snel! Wij zijn super tevreden met jouw begeleiding. Bij Dennis moet je zijn!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Juf van Kempenstraat 57, Hoofddorp

    Your expertise and dedication truly set you apart

    I cannot find words to express our gratitude for the outstanding service you provided during the sale of our property. Your expertise and dedication truly set you apart.

    From our first meeting, I was impressed by your knowledge of the real estate market, your profesional way of working and attention to all details.

    Throughout the entire process,...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Spieringweg 1220, Zwaanshoek

    Dennis de Haan duikt erop en laat het niet meer los

    Super goede dienstverlening ontvangen van RE/MAX. Zeer professioneel en een hoge vakkundigheid. Dhr. Dennis de Haan duikt erop en laat het niet meer los tot alles in orde is. Een absolute aanrader wanneer u onroerend goed wilt aan of verkopen.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Thomsonstraat 203, Badhoevedorp

    Goede kennis van zaken

    Het contact verliep prima, ik raad deze makelaar zeker aan voor de verkoop van je huis. Goede kennis van zaken en erg behulpzaam.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Leusveld 92, Nieuw-Vennep

    Omdat hij meedenkt, kritisch, betrokken en recht voor zijn raap is

    Dennis is niet alleen een goede makelaar omdat hij ons huis voor een zeer goede prijs heeft verkocht. Hij is ook een goede makelaar omdat hij meedenkt, kritisch, betrokken en recht voor zijn raap is en indien nodig altijd voor je klaarstaat. Een huis verkopen is een spannend proces. Met zijn nuchtere aanpak heeft Dennis een heel stuk van die spanning voor ons weg kunnen nemen. Op een pers...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

Naar boven