Toolenburg-Oost

Toolenburg-Oost

Bijzonder wonen in alle ruimte

De Hoofddorpse wijk Toolenburg-Oost biedt een zeer bijzondere combinatie van diversiteit in woningen, volop ruimte en veel groen. Met alle voorzieningen om de hoek. 

Toolenburg-Oost

De wijk Toolenburg-Oost ligt in Hoofddorp tussen Tudorpark en de Van Heuven Goedhartlaan in. De wijk kent een grote variatie in woningen, van tussenwoningen met een gemiddeld aantal m2 tot ruime twee-onder-1-kappers met bijzondere vormen en kleuren. De saamhorigheid in de wijk is sterk en velen wonen er langdurig met plezier. De wijk sluit aan de Toolenburgerplas voor heerlijke wandelingen en bootcamps. Om lekker te relaxen gaat u naar het strandje voor een frisse duik op een warme zomerdag. Daarnaast zijn er allerlei leuke terrassen om eindeloos bij te praten.

Het winkelcentrum een “dorp binnen Hoofddorp”

In het hart van Toolenburg-Oost ligt een leuk overdekt winkelcentrum met onder andere alle faciliteiten voor uw dagelijkse boodschappen, een kledingwinkel, bloemenwinkel, kapper, drogisterij, een apotheek, medisch centrum met huisartsen en tandartsen, met als klap op de vuurpijl een gezellige markt op woensdag. Dit maakt het “dorp binnen Hoofddorp” compleet. 

Maak een afspraak

Wilt u uw huis verkopen of een huis kopen in Toolenburg-Oost? Maak dan een afspraak met een van onze makelaars. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten voor deze omgeving.

Naar boven