Veronique Hermans

Veronique Hermans

Makelaar voor Hoofddorp Toolenburg-West en Floriande-Oost

Bel of WhatsApp 06-16503959 of e-mail naar veroniquehermans@remax.nl

Veronique Hermans is onze gespecialiseerde makelaar voor Toolenburg-West en Floriande-Oost. Ze woont zelf in deze prachtige groene omgeving. Met haar grote lokale kennis en gedreven dienstverlening haalt zij maximaal resultaat uit de koop of verkoop voor haar relaties. Maak kennis met Veronique:

Alles op de fiets

Veronique Hermans woont al sinds 2006 in Floriande en kent de buurt op haar duimpje. Vooral met de wijken Toolenburg-West en Floriande-Oost heeft ze veel affiniteit. Veronique: “Het leuke van Toolenburg en Floriande is dat je alles op de fiets kunt doen. Zo breng ik de kinderen naar school en ga ik winkelen in het nabijgelegen winkelcentrum. Voor het betere shoppen ben je zo met het openbaar vervoer in Amsterdam of Haarlem. U zult mij ook regelmatig op de fiets tegenkomen op weg naar een bezichtiging. Omdat ik een hechte band met deze wijken heb, ben ik goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.”

Gaat om het resultaat

“Het mooie van RE/MAX is het eigen ondernemerschap van de makelaars. We hebben de vrijheid om onze eigen tijd in te delen en zo relaties beter van dienst te zijn. Met extra inzet, want het gaat niet om de uren die je maakt, maar om het resultaat dat je voor je relaties behaalt. Dus ook na kantoortijden zijn we goed bereikbaar. Uiteraard ook in de avonduren en het weekend want dan zijn mensen juist bezig met verhuisplannen. Dat geldt vooral ook voor expats, voor wie het vestigen in deze omgeving een heel nieuw avontuur is. Ik spreek uit ervaring want ik heb zelf ook vaak in het buitenland gewoond en gewerkt.”

Mogelijkheden van woningen

De dienstverlening van Veronique staat bekend als eerlijk en realistisch. Haar bemiddeling is zeer actief en ze communiceert op een open, professionele manier. “Ik vind persoonlijke aandacht heel belangrijk en wil zoveel mogelijk de tijd nemen voor mijn klanten. Van het eerste contact tot na de overdracht. Een huis kopen of verkopen is ook niet niks. Het is een van de belangrijkste gebeurtenissen in ons leven. Heel mooi om daarin mee te denken en de mogelijkheden van een woning te laten zien. Ik heb ook de nodige kennis en connecties om zaken in en om het huis geregeld te krijgen.”

Maximale ontzorging

“Als aanvulling op ons team werken we met partners op het gebied van notariaat, hypotheekadvies, bouwkundige zaken, styling en fotografie. Zodat onze relaties altijd in één keer klaar kunnen zijn met de aankoop of verkoop van hun woning. Want maximale ontzorging staat bij ons op de eerste plaats.”

Bekijk het actuele woningaanbod van makelaar Veronique Hermans
 

Maak een afspraak

Wilt u uw huis in Hoofddorp Toolenburg-West of Floriande-Oost verkopen of daar een huis kopen? Neem dan contact op met Veronique Hermans. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden. Bel of WhatsApp 06-16503959 of e-mail naar veroniquehermans@remax.nl

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Anderen over Veronique Hermans:

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Naar boven