Steven Wijngaarde

Steven Wijngaarde

Makelaar voor Toolenburg-Oost én Tudorpark

Bel of WhatsApp 06-13116555 of e-mail naar stevenwijngaarde@remax.nl

Onze makelaar Steven Wijngaarde is dé specialist voor Toolenburg-Oost én Tudorpark. Hij woont al meer dan 15 jaar in Toolenburg en kent de wijk en het aangrenzende Tudorpark op z’n duimpje. Maak kennis met Steven.

Alles binnen handbereik

Steven: “Wat Toolenburg zo leuk maakt is dat u alles binnen handbereik heeft. Eigenlijk hoeft u de wijk niet eens uit, tenzij u dat wilt. We hebben genoeg basisscholen, een goede middelbare school, een mooie sportschool, er is kinderopvang en zelfs een indoor speelhal! Het winkelcentrum Toolenburg is compleet, compact én overdekt. Bovendien hebben we de Toolenburgerplas, een recreatiegebied van 85 hectare groot, waar het voor jong en oud het hele jaar door goed toeven is. In de winter kunt u er een lekkere wandeling maken en in de zomer kunt u een plekje zoeken aan het strand."

Toolenburg-Oost en Tudorpark

"Omdat Toolenburg-Oost grenst aan de belangrijkste verkeersader van Hoofddorp, de Van Heuven Goedhartlaan, bent u zo bij de snelweg naar Amsterdam, Utrecht, Den Haag of het strand. Of u pakt de Zuidtangent en stapt uit in hartje Amsterdam of Haarlem. Toolenburg-Oost heeft het allemaal. Het leuke van Tudorpark is juist dat het een unieke eigen uitstaling heeft: die van het Engelse landschap met vorstenhuizen in Tudorstijl. Er is veel variatie in type, grootte en uitstraling van de woningen. En omdat Tudorpark grenst aan Toolenburg-Oost, geniet u van de faciliteiten van Toolenburg terwijl u tegelijkertijd geniet van de rust en het wooncomfort van Tudorpark.”

Bij de verkoop van uw woning

Steven heeft voordat hij de Makelaardij in stapte jarenlang gewerkt bij internationale bedrijven in de rol van account- en salesmanager. Hier heeft hij geleerd te onderhandelen en relaties uit te bouwen op hoog niveau. Dit zowel in het Nederlands als in het Engels. Wanneer u uw huis verkoopt, is het fijn om te weten dat het volledige proces in goede handen is bij Steven. Ook bij de verkoop aan expats. U maar ook uw kijkers zullen zich snel op hun gemak voelen bij Steven.

Maar ook bij de aankoop van uw woning

Gaat u een huis kopen, dan is het de doortastendheid en het perfectionisme van Steven waar u op kunt vertrouwen. Steven: “Het is frustrerend wanneer u steeds geconfronteerd wordt met teleurstelling omdat u geen kans krijgt om een woning te bezichtigen. Of bijvoorbeeld wanneer uw bod is afgewezen. De verleiding is dan groot om te snel JA te zeggen, of om te gaan bieden met emotie. Mijn motto is om nooit genoegen te nemen met minder, ongeacht de marktsituatie. Laat mij u daarom aan de hand nemen bij de aankoop van uw droomwoning. Ik ben als full-service aankoopmakelaar perfectionistisch en doortastend. Daarmee houd ik u scherp en voorkomt u dat u een beslissing neemt waar u later spijt van krijgt.”

Alsof het om mijn eigen huis gaat

“Het is mijn doel dat onze samenwerking van begin tot eind een fijne ervaring is voor u. Ik heb een enorm hoog verantwoordelijkheidsgevoel en daarom is afspraak bij mij altijd afspraak. Daar kunt u op rekenen! Makelaar zijn is voor mij geen lopendebandwerk, elke aankoop of verkoop behandel ik alsof het voor mijn eigen huis is. Bovendien ben ik net als alle andere RE/MAX makelaars bij ons kantoor zelfstandig, daarom doen wij niet aan kantoortijden. Ik ben goed te bereiken, ook in de avond en in het weekend. Daarnaast doe ik altijd mijn uiterste best om voor u de beste deal te krijgen! Laten we eens koffie drinken om te bespreken wat ik ook voor ú kan betekenen!”

 

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Anderen over Steven Wijngaarde:

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Naar boven