Jessica van Dijk

Jessica van Dijk

Makelaar voor Hoofddorp-Floriande

Bel of WhatApp 06-26028557 of e-mail naar jessicavandijk@remax.nl

Onze makelaar Jessica van Dijk is dé specialist voor Hoofddorp-Floriande (eilanden 1 t/m 6). Ze heeft meer dan 15 jaar gewoond in Hoofddorp en weet alles over de leukste woonplekken en nieuwe ontwikkelingen. Maak kennis met Jessica:

Beste van 2 werelden

De grote motivatie van Jessica van Dijk is mensen te enthousiasmeren voor Hoofddorp-Floriande. Ze heeft een uitstekende marktkennis van Hoofddorp en extra affiniteit met Floriande. Ze kent alle ins & outs en kan er vol passie over vertellen. Jessica: “Floriande is één van de mooiste wijken van Hoofddorp met zijn fraaie architectuur. Het heeft het beste van twee werelden: alle ruimte en toch dichtbij Amsterdam en Haarlem. Floriande heeft een zeer waterrijk karakter en bestaat uit 13 eilanden met ieder een eigen bijzondere architectuur. Daarnaast zal PARK21 langzaam maar zeker verrijzen. PARK21 is een groeiend park voor iedereen met ruimte voor sport, recreatie, ontspanning en groen. Het park ligt tussen Hoofddorp en Nieuw-Vennep, heeft een grootte van 1.000 hectare en is volop in ontwikkeling. Dit alles maakt van Floriande een zeer gevarieerde, aantrekkelijke woonomgeving met veel groen en volop ruimte voor kinderen, fietsers en wandelaars.”

Goed op de hoogte

Jessica is ook zeer actief in de wijk door veel te flyeren en aanwezig te zijn bij evenementen in de buurt. Zo blijft ze goed op de hoogte van de lokale huizenmarkt. “Ik heb jarenlang in Hoofddorp gewoond, deze plaatselijke expertise vind ik heel belangrijk omdat je vanuit eigen ervaring spreekt hoe het is om hier te wonen en wat de buurt allemaal te bieden heeft. Ik geef mijn klanten graag uitleg over juridische zaken en sta ze bij gedurende het gehele verkoop en/of aankooptraject. Ook voor expats ben ik een toegevoegde waarde, ik spreek goed Engels en kan me goed inleven in de situatie van mensen die hier tijdelijk komen wonen.”

Bouwen aan een vertrouwensband

“Ik ontzorg mijn klanten van A t/m Z. In een open en transparante houding bouw ik een vertrouwensband op waarin afspraken voor mij heilig zijn. Ik zorg ook dat ik altijd beschikbaar ben. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Ook in de avonduren en weekenden ben ik bereikbaar voor afspraken en verzorg ik bezichtigingen om nog meer potentiële klanten aan te trekken bij verkoop. Want tegenwoordig is het lastig om een woning aan te kopen en kopers moeten vaak vrij nemen van hun werk om bij een bezichtiging aanwezig te kunnen zijn. Dat vereist een flexibele houding om het maximale resultaat voor mijn klanten te behalen.”

Bekijk het actueel woningaanbod van makelaar Jessica van Dijk

 

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Anderen over Jessica van Dijk:

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Naar boven