Jesse de Boer

Jesse de Boer

Makelaar voor Floriande eiland 1 t/m 6 én Floriande-Zuid

Bel of WhatsApp 06-37335588 of e-mail naar jessedeboer@remax.nl

Onze makelaar Jesse de Boer is dé specialist voor Floriande eiland 1 t/m 6 en Floriande-Zuid. Hij woont al ruim 17 jaar in de wijk Floriande en is er ook opgegroeid. Daardoor kent hij alle ins en outs van de wijk. Maak kennis met Jesse.

Kind van de buurt

Jesse: "Als kind ben ik in Floriande komen wonen en heb er de basisschool en middelbare school doorlopen. Ook ben ik actief bij de plaatselijke waterpolovereniging. Floriande is de ideale omgeving om op te groeien en alle faciliteiten zijn dichtbij. Daarnaast zijn steden als Haarlem en Amsterdam op steenworp afstand en goed bereikbaar met ons uitstekende openbaar vervoersnetwerk.’’

Uw persoonlijke reis

Een huis kopen doet u niet elke dag. Jesse is zich hier heel bewust van en staat voor maatwerk. Jesse: ”Iedereen heeft andere behoeften en eisen. Ik sta voor een persoonlijke maar professionele aanpak. Een mooi resultaat en zo min mogelijk zorgen voor u, dat is waar ik voor ga.”

100% betrokken

Heeft u een druk schema door uw werk of door andere omstandigheden, ook dan is Jesse de makelaar voor u. Bereikbaar zijn in de avonduren en weekenden hoort er bij hem gewoon bij. Jesse: “Wilt u een waardebepaling in het weekend of in de avond? Geen probleem. Oriëntatiegesprekken in het weekend of 's avonds? Ook geen probleem. Niks is te gek voor mij en alles is bespreekbaar.”

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven