Scroll naar inhoud
Contact

Gina Karssen

Makelaar voor Castricum

Bel of WhatsApp 06-50804101 of e-mail naar ginakarssen@remax.nl

Gina Karssen is onze gespecialiseerde makelaar voor Castricum en omstreken. Als inwoner van dit prachtige, groene dorp dichtbij het strand weet ze alle ins & outs en nieuwe ontwikkelingen in de lokale woningmarkt. Maak kennis met een bevlogen Castricummer:

Dorp met stadse trekken

Al 28 jaar woont makelaar Gina Karssen in Castricum. Ze krijgt er nog steeds geen genoeg van. Gina: “Castricum is als een dorp met stadse trekken. Met 23.000 inwoners heeft het een echt dorps gevoel maar niet zo’n beklemmende ons-kent-ons mentaliteit. Het is een groene gemeente met veel aandacht voor natuur. Heerlijk dichtbij strand en duinen.”

De juiste match

"In mijn vak als makelaar word ik gedreven door de juiste match te vinden qua mensen en woning. Ik wil ze ontzorgen en begeleiden in deze spannende en belangrijke gebeurtenis. Want het gebeurt maar een paar keer in uw leven dat u een huis koopt of verkoopt, dan moet alles ook tot in de puntjes kloppen. Ik zorg voor de volledige begeleiding gedurende het hele proces. Ook ’s avonds en in het weekend. Hoe fijn is het dat u antwoord krijgt op een prangende vraag op het moment dat hij opkomt?”

Persoonlijke aandacht

“Mijn dienstverlening is direct en persoonlijk. U krijgt alleen met mij te maken en niet met collega makelaars. Dus geen ruis in de communicatie maar korte lijnen. Na elke activiteit zoals bijvoorbeeld een bezichtiging, keuring of bod krijgt u altijd een terugkoppeling van mij. Ik hou u constant op de hoogte, zodat u op elk moment weet wat er speelt. Ik begrijp de wensen van relaties en snap dat men met hun neus bovenop het traject wil zitten. Dat zou ik zelf ook willen. Aandacht is dan ook het sleutelwoord in mijn dienstverlening; ik help u zoals ik zelf ook geholpen wil worden.”

Bekijk het actueel woningaanbod van makelaar Gina Karssen
 

Maak een afspraak

Wilt u uw huis in Castricum en omstreken verkopen of daar een huis kopen? Neem dan contact op met Gina Karssen. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden. Bel of WhatsApp 06-50804101 of e-mail naar ginakarssen@remax.nl

Mijn woningaanbod

Naar boven