Wouter Huizinga

Wouter Huizinga

Makelaar voor Floriande en Overbos

Bel of WhatApp 06-46835080 of e-mail naar wouterhuizinga@remax.nl

Wouter Huizinga is onze gespecialiseerde makelaar voor de Hoofddorpse wijken Floriande (eiland 7 t/m 13) en Overbos. Met zijn heldere en persoonlijke aanpak zorgt hij voor de beste deal bij de aankoop of verkoop van uw woning. Maak kennis met Wouter:

Wooncomfort en gemak

Wouter: “Floriande en Overbos zijn unieke wijken in Hoofddorp die zich kenmerken door wooncomfort en gemak. U heeft er alles binnen handbereik. Zo liggen winkelcentra, scholen, sportclubs en het Haarlemmermeerse bos om de hoek. Ook reist u gemakkelijk van en naar huis met het openbaar vervoer of met de auto via een van de uitvalswegen.”

Emotie en ratio

“Het kopen of verkopen van een woning is voor veel mensen een speciale en vaak ook een emotionele gebeurtenis. In dat proces breng ik zoveel mogelijk rationaliteit en een frisse, nuchtere kijk op zaken. Daarmee kunnen mijn klanten altijd een weloverwogen beslissing nemen.”

Ontzorgen voor de beste deal

“Als zelfstandig ondernemer binnen RE/MAX sta ik ook buiten kantooruren en in het weekend met passie en enthousiasme voor u klaar om u bij te staan gedurende het hele aankoop- en verkoopproces. In goed overleg bepalen we de juiste strategie. Vanaf de initiële intake tot en met de overdracht ontzorg ik u en gaan wij samen voor de beste deal.”

Zakelijk en technisch

“In mijn bemiddeling staat een heldere en persoonlijke aanpak centraal. Ik begeleid u van A tot Z in het hele aan– en verkooptraject. U heeft te maken met maar één aanspreekpunt met korte lijnen en een flexibele instelling. Doelgericht en met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel ga ik voor u aan het werk. Daarnaast heb ik jarenlange ervaring met en in de bouwwereld en neem ik het zakelijke en technische verhaal uit handen, zodat u met uw hart kunt kiezen.”

 

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Anderen over Wouter Huizinga:

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Naar boven