Loes Kooyman

Verkoopstylist en fotograaf

Loes Kooyman maakt deel uit van ons team als een van onze twee verkoopstylisten en fotografen. Door haar passie voor presenteren en oog voor detail zorgt ze ervoor dat uw woning maximaal wordt uitgelicht. Maak kennis met Loes.

Altijd een verrassing

Loes: “Ik heb het vak fotografie en verkoopstyling mogen leren van Femke de Vries en doe dit nu al vele jaren met veel plezier. Het is altijd weer een verrassing waar we binnen mogen komen en een leuke uitdaging om alle nodige tips en adviezen te mogen geven voor een goede verkoop van de woningen. Soms hoeven we alleen de puntjes op de i te zetten. Maar we gaan ook regelmatig flink aan de slag. Dan verplaatsen en hergebruiken we de meubels voor een juiste setting.”

Elke woning is bijzonder

“Wij willen graag de juiste sfeer van de woning vastleggen in de beste presentatie zodat geïnteresseerden een goed beeld krijgen van de mogelijkheden die de woning biedt. Elke woning is namelijk bijzonder en juist die bijzondere kenmerken willen we vastleggen tijdens ons bezoek.”

Geweldige woningpresentatie

“Bij mooi weer tijdens onze eerste kennismaking maken we vaak al buiten foto's. Wie wil nu niet een mooi zonnetje op de foto? Tijdens de tweede afspraak gaan we aan de slag voor de complete woningpresentatie. Wij maken dan foto’s van de woning, haar omgeving maar ook 360 graden foto’s en een mooie video. In deze video zal de makelaar te zien zijn die de belangrijkste punten van uw woning nogmaals zal benadrukken. Daarna verzorgen we de perfecte compilatie voor RE/MAX en Funda. Uiteindelijk krijgt u een geweldige woningpresentatie die zal bijdragen aan een succesvolle verkoop van uw woning.”

Neem contact op

Wilt u uw huis verkopen in de Haarlemmermeer of advies over het verduurzamen van uw woning. Neem contact op voor en afspraak. Bel 023-2100700 of e-mail naar demakelaarsvan@remax.nl. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over onze makelaarsdiensten en energie prestatie advies.

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Naar boven