Scroll naar inhoud
Jacqueline Weijers

Jacqueline Weijers

Makelaar voor Nieuw-Vennep

Bel of WhatsApp 06 42854441 of e-mail naar jacquelineweijers@remax.nl

Jacqueline Weijers is onze gespecialiseerd makelaar voor Nieuw-Vennep. Zij is een gedreven makelaar en woont er zelf met veel plezier. Zij kent iedere straat op haar duimpje.

Buurtdeskundig makelaar

Als inwoner kent Jacqueline Nieuw-Vennep door en door. Jacqueline: “U zult mij regelmatig met mijn RE/MAX auto of fiets tegenkomen in de wijken. Want als uw buurtdeskundige makelaar wil ik graag dicht bij de mensen en ondernemers staan. Alleen op deze manier kom ik veel te weten over de wijk. Ik ben lid van diverse netwerkclubs in Nieuw-Vennep waaronder de OVHZ. Daarnaast sponsor en speel ik bij mijn Tennisclub de Kikkers. Ik sponsor ook de Vespohal en regelmatig gebruiken diverse sportclubs waaronder de Hockeyclub de Kikkers het RE/MAX springkussen.”

Andere aanpak

“In 2017 ben ik met RE/MAX Uw Makelaar in aanraking gekomen en ik was meteen enthousiast. De compleet andere aanpak van het makelen bij RE/MAX sprak mij enorm aan. Niet achterover leunen en wachten tot er iemand reageert op een advertentie. Nee, actief de markt op en een huis verkopen of een huis kopen in de Haarlemmermeer. Dat is wat onze relaties van ons verlangen en ook krijgen. Daarnaast geven we onze klanten altijd een eerlijk en gedegen advies”

100% inzet

“Ik ben zelfstandig ondernemer bij RE/MAX Uw Makelaar en werkzaam als Register Makelaar - Register Taxateur. U kunt daarom 100% inzet verwachten wanneer u mij kiest voor de aankoop of verkoop van uw woning. Geen 9 tot 5 mentaliteit, maar optimale bereikbaarheid, kwaliteit, service en betrokkenheid. Met behulp van ons marketing stappenplan verkopen wij uw woning of kopen wij uw woondroom aan in de kortst mogelijke periode met de minste zorg en tegen de beste prijs.”

Bekijk het actueel woningaanbod van makelaar Jacqueline Weijers

Maak een afspraak

Wilt u uw huis in Nieuw-Vennep verkopen of daar een huis kopen? Neem dan contact op met Jacqueline Weijers. In een oriënterend gesprek komt u alles te weten over de mogelijkheden. Bel of WhatsApp 06 42854441 of e-mail naar jacquelineweijers@remax.nl

Mijn woningaanbod

Eerder verkocht / aangekocht

Anderen over Jacqueline Weijers:

Lees de reviews van aankoop- en verkoopervaringen

Naar boven