Recensies

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij de koop of verkoop van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Mastbos 573, Hoofddorp

    Het contact is heel prettig

    Het contact met deze makelaar is heel prettig en door de inzet en deskundigheid zeker aan te bevelen voor zowel aan- als verkoop.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Carolineburg 53 Hoofddorp

    Great collaboration with great final results

    Outstanding agent, with excellent knowledge of the market, the area. Solid advice given, and we had a great collaboration with great final results. I strongly recommend!

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Calypso 20, Nieuw-Vennep

    Dennis zit overal bovenop en laat niks aan het toeval over

    Middels vrienden bij Dennis uitgekomen als aankoopmakelaar en ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze. Dennis zit overal bovenop en laat niks aan het toeval over. Daarnaast is hij fair en houdt je continue op de hoogte van de ontwikkelingen. Het hele aankoopproces is mede door zijn inbreng voorspoedig verlopen.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Graan voor Visch 15712, Hoofddorp

    Agnes heeft veel meer gedaan dan zij contractueel verplicht was

    Bijzonder goed en vriendelijk contact. Agnes heeft veel meer gedaan dan zij contractueel verplicht was. Prima begeleiding bij de verkoop van mijn woning en garage.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Juweelstraat 17 Alphen aan den Rijn

    Goed gecommuniceerd en geregeld

    Alles werd goed gecommuniceerd en geregeld. Was bereid buiten het zoekgebied mee te gaan naar bezichtigingen en heeft de deal goed gesloten en zelfs nog 5000 euro van de prijs af kunnen krijgen.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Gran Paradiso 11, Amsterdam

    Luisterde goed naar onze wensen

    Dennis de Haan van RE/MAX is een prima en kundig makelaar. Communicatie is heel goed, hij overlegde alles en luisterde ook goed naar onze wensen en mogelijkheden. Wij kunnen hem dan ook voor de volle 100% aanraden!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Hanstholm 5, Hoofddorp

    Voor een bedrag verkocht waar we nooit van durfden dromen

    Bij het eerste gesprek nam makelaar Dennis de Haan al uitgebreid de tijd voor ons. Dat gaf ons direct een goed gevoel. Onze woning is goed gepresenteerd voor de verkoop. Prachtige foto's (en video) en een mooie brochure. Tijdens het volledige verkoopproces werden we continu uitstekend op de hoogte gehouden. De makelaar was altijd bereikbaar voor vragen als dat nodig was en er was sprake van een...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Oksholm 203, Hoofddorp

    Op het juiste moment ons bod uitgebracht

    Door onze specifieke zoekopdracht was dit geen eenvoudige opdracht voor RE/MAX. Maar zij zijn doortastend te werk gegaan en hebben op het juiste moment en met het juiste afweging ons bod uitgebracht en ons aan het gewenste appartement geholpen.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Thomsonstraat 203, Badhoevedorp

    Goede kennis van zaken

    Het contact verliep prima, ik raad deze makelaar zeker aan voor de verkoop van je huis. Goede kennis van zaken en erg behulpzaam.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Robert Kochlaan 414 Haarlem

    Hij nam er echt de tijd voor

    Ik heb in eerste instantie een andere makelaar gehad, maar deze was al snel gestopt (uit het ambt) en daarna kreeg ik een vervanger. Dit ging wat moeizaam. Gelukkig heb ik daarna de juiste getroffen; Dennis de Haan! Hij heeft veel tijd voor mij genomen om mijn wensen goed in kaart te brengen. Hij nam er echt de tijd voor. Ik had echt het gevoel dat we het samen deden. Er was sprake van een echt...

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Graan voor Visch 16163 Hoofddorp

    Let op alle kleine details

    Makelaar is zeer kundig in het vak, let op alle kleine details.
    Zeker een aanrader om Remax als aankoopmakelaar aan te stellen.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Vosholstraat 38, Ter Aar

    Alles uit handen kunnen geven

    Dennis heeft ons vanaf het begin geholpen! Alles uit handen kunnen geven. Zo fijn gevoel is dat. Dennis is een topper. Dankjewel voor de begeleiding van A tot Z!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Planetenplein 1 Haarlem

    Gaat echt tot het uiterste

    Een Makelaar die echt met je meedenkt! Hele goede service en veel kennis van zaken in de markt. Gaat echt tot het uiterste om de klanten te bedienen en communicatie en onderhandeling verliepen erg goed. Als je een makelaar zoekt die het gemakkelijst en beste een huis voor je kunt aan- en verkopen, zoek niet verder..

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Aankoop eerste appartement

    Fleur begeleidde me deskundig en met veel geduld

    Dankzij Fleur van der Vegt heb ik met succes mijn eerste appartement gekocht! De aankoop van een woning is een grote stap en Fleur begeleidde me deskundig en met veel geduld door het hele proces. Professioneel en heel vriendelijk.

    Lees verder

  • Charta 77-Vaart 32 Haarlem

    Heeft alles op alles gezet voor de beste deal

    De makelaar neemt alle tijd voor je, ook werden we goed op de hoogte gehouden over de gang van zaken, nam na elke dag van bezichtigingen even de tijd om te bellen en te vertellen hoe het was gegaan. Vriendelijk en gaat zeer grondig te werk. Heb achteraf ook echt het gevoel dat hij alles op alles heeft gezet om ons de beste deal te kunnen bezorgen.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Schuilenburg 61

    Met Dennis hadden we het niet beter kunnen treffen

    Het valt niet mee om in Amsterdam op te groeien en dan Amsterdam te verlaten als gezin. Wij vinden dat een nieuw thuis vinden, begint met een goede makelaar. Met Dennis hadden we het niet beter kunnen treffen. Zijn kennis en kunde heeft ons door het hele proces alleen maar voordeel opgeleverd. Door zijn bekendheid met Hoofddorp weet Dennis veel te vertellen over de verschillende buurten zodat j...

    Lees verder

  • Goudplaat 124, Hoofddorp

    Altijd bereid om onze vragen te beantwoorden

    Wij hebben het contact met deze makelaar als erg prettig ervaren. De makelaar hield ons goed op de hoogte en was altijd bereid om onze vragen te beantwoorden en nam hiervoor alle tijd. Deze makelaar bevelen we van harte aan.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Grote Belt 32, Hoofddorp

    Very helpful in giving advice

    Agnes has been very helpful in giving advice and been with us for viewings. She helped us for end to end process smoothly with suggestions. Lucky to have got the first house we viewed. I rate Agnes highest.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Betje Wolffstraat 26, Hoofddorp

    Een betere makelaar kun je je niet wensen!

    Dennis de Haan van RE/MAX bewijst wat mij betreft dat een goede makelaar geen geld kost, maar heel veel geld oplevert. Of het nou om een koop of een verkoop gaat (bij ons heeft hij beiden gedaan). Alles tot in de puntjes verzorgt, altijd bereikbaar, het werk dat hij uit je handen neemt, de tips om je huis voor de beste prijs te verkopen, hoe actief hij is als er een huis te koop staat die je gr...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Schildgronden 37, Hoofddorp

    Supermakelaar!

    Dennis de Haan is in mijn ogen een supermakelaar! De communicatie verliep uitstekend en kon niet beter. Als er vragen waren of dingen moesten besproken worden was er altijd goed en duidelijk overleg. Hij is echt een topmakelaar met verstand van zaken.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

Naar boven