Recensies

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij de koop of verkoop van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Zuiddijk 75a, Zaandam

    Dennis werkt met het hart voor de klant

    Heeft veel kennis van zaken, en is secuur in de communicatie. En vooral: werkt met het hart voor de klant en met passie voor het vak. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Delftlaan 279 1 Haarlem

    Betrouwbare makelaar die zich echt inzet

    Dennis is een betrouwbare makelaar die zich echt inzet voor de verkoop van je woning. Laag drempelig contact en goed bereikbaar.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Willemsbos 202, Hoofddorp

    The best real estate agent I've ever worked with.

    Dennis is the best real estate agent I've ever worked with until today. He is very friendly, trustworthy and supportive of your interests. He is always on the lookout for potential risk areas and makes sure that all risk are covered and properly addressed before moving forward with the sales process. I would definitely recommend him and look forward to working with him again!

    Recensie door Dhr. Burak Asar

    Lees verder

  • Altius 13 Hoofddorp

    Hele fijne samenwerking

    Dennis heeft ons prima geholpen en was altijd meedenken en heeft ons ten alle tijden geholpen. Hele fijne samenwerking met Remax in het bijzonder met Dennis.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Waddenweg 227 Hoofddorp

    Altijd goed bereikbaar en nam alle tijd

    Dennis heeft ons zeer goed geholpen bij de verkoop van onze woning. Dennis was vanaf het eerste gesprek erg betrokken en hield ons altijd actief op de hoogte van alle stappen in het proces. Dennis was altijd goed bereikbaar en nam alle tijd om onze vragen vakkundig te beantwoorden. Wij zouden Dennis de Haan van RE/MAX Uw Makelaar zeker aanraden.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Van Lenneplaan 64 Driehuis

    Alles werd deskundig en voortvarend aangepakt

    Professioneel dat beschrijft RE/MAX. Alles werd deskundig en voortvarend aangepakt inclusief een reparatie van het huis voor de verkoop. Het traject en werd en vlot doorlopen met een goed eindresultaat. RE/MAX (Dennis) bedankt!

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Sparresholm 37

    Na een super goede voorbereiding heeft ons huis heel goed op de markt gelegen!

    De verkoop van ons huis ging super snel. Na een super goede voorbereiding heeft ons huis heel goed op de markt gelegen! Bij een tegenslag deed Dennis er alles aan om te zorgen dat wij sterk stonden en hielp ons daar heel goed mee. Dennis, onwijs bedankt voor je hulp we hebben er super veel aan gehad!

    Lees verder

  • Bolivar 46, Hoofddorp

    Open, duidelijk en eerlijk

    Het contact met Dennis de Haan was vanaf het begin zeer open, duidelijk en eerlijk, hij kwam op ons meteen al zeer vakkundig over.
    Daardoor verliep alles soepel en transparant. Hij werkt met tomeloze inzet en schakelt snel. Dennis is vriendelijk en toegankelijk, waardoor we het gevoel hadden dat we met alle vragen altijd bij hem terecht konden… hij reageerde altijd geduldig. Dennis… je bent...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Dassenbos 151, Hoofddorp

    Dennis houdt alles overzichtelijk voor ons

    Vriendelijk, secuur en meedenkend. Een echte topper! Dennis houdt alles overzichtelijk voor ons en pakt lekker door!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Graan voor Visch 16207, Hoofddorp

    Hij gaat altijd net even wat verder

    Dennis de Haan, een gouden makelaar, heeft ons enorm goed geholpen en stond / staat altijd voor ons klaar. Wij hebben in 2021 een appartement gekocht in Hoofddorp met uiteraard Dennis als verkoopmakelaar. Wij hadden toen de tijd al een aantal huizen bezocht maar elke makelaar liet je maar een beetje lopen en legde niet veel uit. Dennis daarentegen had enorm veel informatie over het appartement ...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Zwanenwater 8, Nieuw-Vennep

    Dennis gaat er echt voor

    Dennis heeft ons met alles bijgestaan en gaat er echt voor. Heel duidelijk en ook als het tegenvalt gelijk met een positieve houding naar een eventueel ander huis. Luistert naar je wens en respecteert dat ook.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Wijtvliet 11, Hoofddorp

    Zijn (markt)kennis is subliem

    Dennis van RE/MAX Uw Makelaar heeft het verkoopproces geheel uit handen genomen, veel advies gegeven en in zeer korte tijd het object aan de juiste partij verkocht. Zijn (markt)kennis is subliem. Zeer professioneel en heeft 110% passie voor zijn vak. Ik raad iedereen aan zijn/haar woning te verkopen en een nieuwe woning aan te kopen via RE/MAX Uw Makelaar. Bedankt Dennis voor de excellente serv...

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Planetenplein 1 Haarlem

    Gaat echt tot het uiterste

    Een Makelaar die echt met je meedenkt! Hele goede service en veel kennis van zaken in de markt. Gaat echt tot het uiterste om de klanten te bedienen en communicatie en onderhandeling verliepen erg goed. Als je een makelaar zoekt die het gemakkelijst en beste een huis voor je kunt aan- en verkopen, zoek niet verder..

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Schildgronden 37, Hoofddorp

    Supermakelaar!

    Dennis de Haan is in mijn ogen een supermakelaar! De communicatie verliep uitstekend en kon niet beter. Als er vragen waren of dingen moesten besproken worden was er altijd goed en duidelijk overleg. Hij is echt een topmakelaar met verstand van zaken.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Mandeveld 12, Nieuw-Vennep

    Communicatie verloopt vlot, snel en zelfs 's avonds reageert hij

    Dennis is een top makelaar. Hij heeft ons zowel bij de aankoop als bij de verkoop begeleidt. Communicatie verloopt vlot, snel en zelfs 's avonds reageert hij op eventuele vragen. Reageert snel! Wij zijn super tevreden met jouw begeleiding. Bij Dennis moet je zijn!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Professor van der Scheerstraat 237, Haarlem

    Zeer goede service, goede communicatie en uitermate secuur.

    Dennis heeft mij perfect geholpen met de aankoop van mijn woning. Zeer goede service, goede communicatie en uitermate secuur. De nauwkeurigheid waarmee hij te werk ging, verdient zeker 5 sterren (zelfs nog een fout in het koopcontract eruit gehaald wat de notaris niet had gezien).

    Recensie door Gina ter Elst

    Lees verder

  • Juweelstraat 17 Alphen aan den Rijn

    Goed gecommuniceerd en geregeld

    Alles werd goed gecommuniceerd en geregeld. Was bereid buiten het zoekgebied mee te gaan naar bezichtigingen en heeft de deal goed gesloten en zelfs nog 5000 euro van de prijs af kunnen krijgen.

    Recensie door Een funda gebruiker

    Lees verder

  • Kooimeerstraat 6, Hoofddorp

    Zeer deskundig en zeer behulpzaam

    Dennis is een topmakelaar. Zeer deskundig en zeer behulpzaam tijdens het gehele traject. Prettige manier van communiceren en fantastisch bereikbaar. Kortom: Een aanrader!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Brandaris 3, Hoofddorp

    Dennis kan zich goed inleven in de wensen van klanten

    Een goede makelaar, kan goed luisteren en kan zich inleven in de wensen van klanten. Erg enthousiast en nauwkeurig. Kan goed advies geven.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Schuilenburg 61

    Met Dennis hadden we het niet beter kunnen treffen

    Het valt niet mee om in Amsterdam op te groeien en dan Amsterdam te verlaten als gezin. Wij vinden dat een nieuw thuis vinden, begint met een goede makelaar. Met Dennis hadden we het niet beter kunnen treffen. Zijn kennis en kunde heeft ons door het hele proces alleen maar voordeel opgeleverd. Door zijn bekendheid met Hoofddorp weet Dennis veel te vertellen over de verschillende buurten zodat j...

    Lees verder

Naar boven